- 1,823
- 842
- 113
Beyler bugün 9 tl param vardı bi site mesaj attı 10 bin hesabınıza eklendi dedi tabiki inanmadım ödülden bana cıkmıs direk çekdim 25 bin yapdım borçlara attım kasa 15 k beyler bana iyi site önerinde yatırım yapcam
Dost olaylar cok hızlı cereyan etmiş, tebrik ederim.Beyler bugün 9 tl param vardı bi site mesaj attı 10 bin hesabınıza eklendi dedi tabiki inanmadım ödülden bana cıkmıs direk çekdim 25 bin yapdım borçlara attım kasa 15 k beyler bana iyi site önerinde yatırım yapcam
EnteresanBeyler bugün 9 tl param vardı bi site mesaj attı 10 bin hesabınıza eklendi dedi tabiki inanmadım ödülden bana cıkmıs direk çekdim 25 bin yapdım borçlara attım kasa 15 k beyler bana iyi site önerinde yatırım yapcam
Namık kemalBeyler bugün 9 tl param vardı bi site mesaj attı 10 bin hesabınıza eklendi dedi tabiki inanmadım ödülden bana cıkmıs direk çekdim 25 bin yapdım borçlara attım kasa 15 k beyler bana iyi site önerinde yatırım yapcam
Hangi site oBeyler bugün 9 tl param vardı bi site mesaj attı 10 bin hesabınıza eklendi dedi tabiki inanmadım ödülden bana cıkmıs direk çekdim 25 bin yapdım borçlara attım kasa 15 k beyler bana iyi site önerinde yatırım yapcam
HangisiHangi site o
HangisiHangi siteymiş o😁
Yok öyle birşey atıyorHangi siteymiş o😁