- 3,008
- 2,931
- 113
🤣🤣Millet kafayı yemiş
Para olmadığı kesinİlk fotoğraftaki çoğu şey nedir?
O ilk sıradaPara olmadığı kesin
Adam gerçekleri yazmış dost neden kafayı yesinMillet kafayı yemiş
Boşver enişte onu bunu bırakta dede bizi ne zaman kucaktan indircek onu söyleAdam gerçekleri yazmış dost neden kafayı yesin
Bunu diyen evde oturmaktan kod kovalamaktanMillet kafayı yemiş
Teşekkürler dost hatırlatmalar icin
İyi dedin braBunu diyen evde oturmaktan kod kovalamaktan
A101 ve şok marketi sosyal medya sanmaktan
Holigan 2500 oran atar mı diye nefessiz kalmaktan
Herkese laf yetiştirmekten
Yarını yokmuş gibi değilde her günü varmış gibi yaşamaktan
Acizzzz bir insan loading.... Yazık
Ne kadar iyi tanıtmıssın kendini sen olum psikolijiniz gitmiş bari milletinkini bozmayınBunu diyen evde oturmaktan kod kovalamaktan
A101 ve şok marketi sosyal medya sanmaktan
Holigan 2500 oran atar mı diye nefessiz kalmaktan
Herkese laf yetiştirmekten
Yarını yokmuş gibi değilde her günü varmış gibi yaşamaktan
Acizzzz bir insan loading.... Yazık
Deneyi 800 bete kadar döndürdüm en fazla 400k aldık onu da aynı gün 100k 100k alıp kaybettik dede vermez dost dede oynama para prenseste diyorlarBoşver enişte onu bunu bırakta dede bizi ne zaman kucaktan indircek onu söyle
Eski bi dost vardı tanırsın belki novasky oda derdi prenses prenses diye prenses adamı madam yapar enişfe sende bu kadar kazanıp bi 50k atmadın ya bize ayıpDeneyi 800 bete kadar döndürdüm en fazla 400k aldık onu da aynı gün 100k 100k alıp kaybettik dede vermez dost dede oynama para prenseste diyorlar
Niye zoruna gitti lan senin acizliğini anlattım bu kadar zoruna gitmese böyle cevap vermezdin.Ne kadar iyi tanıtmıssın kendini sen olum psikolijiniz gitmiş bari milletinkini bozmayın
450kydı heralde yanlış olmasınEski bi dost vardı tanırsın belki novasky oda derdi prenses prenses diye prenses adamı madam yapar enişfe sende bu kadar kazanıp bi 50k atmadın ya bize ayıp
50k benim hakkımdı ondan oldu tüm bunlar450kydı heralde yanlış olmasın