Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Havale Ödeme Yöntemi Hk.

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,191
1,827
113
bu arada eğer böyle bir durum olacaksa sadece havale değil papara dan da aynı cezayı alırsın kardeşim paparadan insanlar dolandırılmıyor mu sanıyorsun hatta havale daha güvenli bile olabilir😀

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,811
4,837
113
bu arada eğer böyle bir durum olacaksa sadece havale değil papara dan da aynı cezayı alırsın kardeşim paparadan insanlar dolandırılmıyor mu sanıyorsun hatta havale daha güvenli bile olabilir😀
Aynen papara ile yurt dışına her yere gonderebiliyon ama havale öyle değil

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,191
1,827
113
Aynen papara ile yurt dışına her yere gonderebiliyon ama havale öyle değil
yani kanka şunu diyorum siteden havale ile para çekince böyle bir sıkıntıyla karşılaşma ihtimalimiz var sa aynı durum papara kripto da da geçerli oluyor o zaman papara kripto devlet denetlemiyor mu sanıyorsunuz

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,191
1,827
113
arkadaşın böyle bir ceza aldıysa bunda başka bir iş olmalı yani siteden havale ile para çekti diye bu olmaz dostum bunu çok rahat ispat eder yani sonuçta kendi hesabı dolandırıcılıkta kullanılmamış dolandırıcı hesap ona para atmış arkadaşın baya ceza almış garip yani

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,811
4,837
113
yani kanka şunu diyorum siteden havale ile para çekince böyle bir sıkıntıyla karşılaşma ihtimalimiz var sa aynı durum papara kripto da da geçerli oluyor o zaman papara kripto devlet denetlemiyor mu sanıyorsunuz
Zaten ben cezayı kriptodan yedim 45k

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,191
1,827
113
Aga para önemli değil peki ceza yendiğinde sadece maddi bir külfetin altına mı girmiş oluyoruz yoksa sicilimize de işliyor mu? Anladığım kadarıyla sen ceza yemişsin bizi bilgilendirirsem sevinirim.
kabahat kanunu kardeşim yani şöyle söyleyeyim kırmızı ışıkta geçmekle aynı muhabbet yani siciline işlemez