Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Havale ile Aracı Kurum Ceza Hk.

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,448
2,957
113
Normal havale yapsan banka dan hangi banka olduğu da yazıyor ya knk tebden ziraat e gönder banka adı yazıyor senin kafanı karıştıran isim soy isim yazmaması o çok önemli değil. O gönderdiğin ibanın da sahibi var paratim yazar ama mesela adam ahmet yıldız dır
Paratimden bahsetmiyor adam IQ money A.Ş ye gönderdiğin de tüzel kişiliğe gönderiyorsun ltd. A.ş gönderdiğin de karşı taraf yasal olmasa da sen şirkete gönderirsin belki oyun kodu alacaksın ya da farklı birşey şahısla alakası yok

ugurcg9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
419
83
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere IQ money kapatılmıştı, ondan yada farklı aracı kurum gibi yerlerden para cezası yiyen oldu mu ? Yada bu şekilde para cezası yiyeni duyan oldu mu. Tüm yatırım ve çekimleri şahsen ben aracı kuruma gönderiyorum ve oradan geliyor. En azından bir ceza vs yiyen oldu mu aracı kurum üzerinden gelen giden havalelerden bunu hep merak ettim bilen varsa gören duyan:)
Arkadaşım iq moneye havale attı ifadeye çağrıdılar sms ile

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,486
517
113
Paratimden bahsetmiyor adam IQ money A.Ş ye gönderdiğin de tüzel kişiliğe gönderiyorsun ltd. A.ş gönderdiğin de karşı taraf yasal olmasa da sen şirkete gönderirsin belki oyun kodu alacaksın ya da farklı birşey şahısla alakası yok
Alakası yok ıq money paratim bilmem
Kod almak farklı başka hesaba para göndermek farklı neden anlamak istemiyorsunuz ben anlamadım sen gönderim yapar iken alıcı kısmı iq money çıktı diye uygulama sahibine mi.para gidiyor sanıyorsun .

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,448
2,957
113
Alakası yok ıq money paratim bilmem

Kod almak farklı başka hesaba para göndermek farklı neden anlamak istemiyorsunuz ben anlamadım sen gönderim yapar iken alıcı kısmı iq money çıktı diye uygulama sahibine mi.para gidiyor sanıyorsun .
Tamam git bankaya congar pazarlama ltd.şti olarak kendi adına hesap aç para direk senin ismine gelsin kanka niye kendini tehlikeye atıyorsun

furkannlmass

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
572
193
43
2tane hesabım var halkbank ve yapıkredi bugun ikisinede giremedim en yakın şubeye gidin dedi gittim halkbanka dedi şikayet var hesabınız için dolandırıcılık veya başka bi işlem dedi bişey yapamıyoruz dedi 1 2 aya açılır belki dedi nolcak hiç bilmiyorum var mı bilgisi olan

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,486
517
113
Tamam git bankaya congar pazarlama ltd.şti olarak kendi adına hesap aç para direk senin ismine gelsin kanka niye kendini tehlikeye atıyorsun
Kanka paratim sanal cüzdan şirketi temizlik şirketi değil ki sen partimin içinde hesap açıyorsun yani dolayısı ile açtığın hesap seni bağlıyor gördüğünüz ibanlar şahıs ibanı ad soy ad paratim yazması önemli değil ki

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,449
3,650
113
Yaww su holiganbet halen paratim getirmedi ne ayak acaba

furkannlmass

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
572
193
43
2tane hesabım var halkbank ve yapıkredi bugun ikisinede giremedim en yakın şubeye gidin dedi gittim halkbanka dedi şikayet var hesabınız için dolandırıcılık veya başka bi işlem dedi bişey yapamıyoruz dedi 1 2 aya açılır belki dedi nolcak hiç bilmiyorum var mı bilgisi olan
yok mu daha önce yaşayan

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,526
3,581
113
Mobil oyun oynuyorum pugb a kiyafet biseyler almak için siteden buraya yönlendiriyor ödemeyi burdan yapıyordum de site bul bitane yurtdışı veya kapanmış ne yapacaklarki bişey olmaz