Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Havale iban para odemesi

akman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
414
140
43
Arkadaşlar gerçekten sitelerden büyük miktar para çekmeyin havale ile sonra odemeyemezsiniz 2 yıl bide hapis cezası varmış 400 k 1 milyon falan olmaz diye birsey söylemeyin olmaz olmaz bir gün tam olur aniden o zamanda paranız olmaz. Ödeyemezsiniz borçlu olursunuz kendinize yazık etmesin

akman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
414
140
43
Gelen paraların kaynağı belli değilmiş çöl ceza dosyaları gitmiş sürekli havale yapanlar bu işten vazgecsinler

akman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
414
140
43
Bize gönderilen para dolandırıcılık parası olabilirmiş

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
527
278
63
Arkadaşlar gerçekten sitelerden büyük miktar para çekmeyin havale ile sonra odemeyemezsiniz 2 yıl bide hapis cezası varmış 400 k 1 milyon falan olmaz diye birsey söylemeyin olmaz olmaz bir gün tam olur aniden o zamanda paranız olmaz. Ödeyemezsiniz borçlu olursunuz kendinize yazık etmesin
Ya bu yavşak yalan söylüyor, kesin hesabını kiraladı falan ya da oto yıkama üzerinden para aklama yaptı şimdi de böyle ben masumum ayağına yatıyor araç yıkama kaç para aq 500 lira 1000 lira dolandırıcı da her dolandırdığı kişi de "ulan şunu dolandırdım gideyim bari arabayı yıkatayım" mı diyor buna 5 yaşında çocuk bile inanmaz

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,068
1,736
113
bizde oto yıkamadan aklıyoduk bi ara parayı :D

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,656
1,414
113
Açıklama olmadığı muhtedce birşey olmaz olsaydı kendi yanlış gönderdiğimiz paraların iadesi ni alabilirdik sitelerden

omerkucuk

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
74
14
8
Ben papara ve payfixle alışveriş yapıyordum ama payfix şimdi çoğunda yok papara var oda min 500 den başlıyor önceden 50 ye 100 vardı paparadan şimdi yok bildiğiniz varsa yazında bilelim ya

akman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
414
140
43
Ya bu yavşak yalan söylüyor, kesin hesabını kiraladı falan ya da oto yıkama üzerinden para aklama yaptı şimdi de böyle ben masumum ayağına yatıyor araç yıkama kaç para aq 500 lira 1000 lira dolandırıcı da her dolandırdığı kişi de "ulan şunu dolandırdım gideyim bari arabayı yıkatayım" mı diyor buna 5 yaşında çocuk bile inanmaz
Bence haklısın yalan olabilir