Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Havalar Çok Sıcak

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,369
2,761
113
Arkadaşlar havalar cok sıcak hayvanlar cok sıkıntı cekiyo kapının önüne bi kap su mama koyun illakı durumu musait olanlar vardır iddaa slot tamam devamda bunlarıda görmezden gelmeyin 15 kg mama bin tl civarı acık kiloluklar 100 tl civarı yoksa bile bi kap su koyun

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,799
1,810
113
Arkadaşlar havalar cok sıcak hayvanlar cok sıkıntı cekiyo kapının önüne bi kap su mama koyun illakı durumu musait olanlar vardır iddaa slot tamam devamda bunlarıda görmezden gelmeyin 15 kg mama bin tl civarı acık kiloluklar 100 tl civarı yoksa bile bi kap su koyun
Belediyelerle de goruselim kontrolsuz cogalmalarina engel olsunlar insanlara da egitim falan verilsin iyi olur dimi

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,256
23,601
113
Helal olsun

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,799
1,810
113
Yapmıyo belediye bişey belediyelerin kendine faydası yok mama için başvurdum adam yuzume bakmadı gözdamlasını kemdim aldım yavrular için muslüman ülkeyiz ya
Sozde musluman kanka ulkede egitim adalet isleyis mi var hayvanlari dusunsunler inan cop kadar degerleri bile yoktur sokaktaki hayvanlarin

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,343
21,802
113
Sozde musluman kanka ulkede egitim adalet isleyis mi var hayvanlari dusunsunler inan cop kadar degerleri bile yoktur sokaktaki hayvanlarin
Müslüman sözde Müslüman şeriat olmayan hic bir ulke Müslüman kategorisinden sayılmaz turkiyede laik devlet sonuçta o yuzden çok ozgurler

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,007
2,931
113
Geçen balkona martı geldi yuvasını kaybetmiş. Ufak bir seyehatim vardı uçar gider diye düşündüm. Aşağıdaki kömürlük balkonuna uçmuş. Geldim ki martı aşağıdaki balkonda bir sağa bir sola yürüyor strese girip aç susuz 2 gün kalmış. Tüm hayvan kuruluşlarını aradım dernekte dahil itfaiye de dahil hiçkimse ilgilenmedi.

Onu öyle görünce kan beynime sıçradı.Stres anındaki videosu bile var. Aşağı indim ben aldım.

Kedi kafesine koyup sabaha kadar ilgilendim su yemek verdim. Kendine geldi yuvasını aradık bulamadık. SAhile yakın caminin oralara koydum tam gölge olacak şekilde cami hocasına ve belediye işçisine durumu özetledim yemeğini suyunu ayarladık beraber. Mutlaka anlayan bileni buluruz dediler ordan Allaha emanet ettim ayrıldım.

Yalnız şunu anladım sokakta köpeğe araba çarpsa, kedinin bacağı kırılsa hiçkimse ilgilenmiyor eşya gibi görüyorlar ölsün diye kaderine terk ediyorlar.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,630
49,882
113
Geçen balkona martı geldi yuvasını kaybetmiş. Ufak bir seyehatim vardı uçar gider diye düşündüm. Aşağıdaki kömürlük balkonuna uçmuş. Geldim ki martı aşağıdaki balkonda bir sağa bir sola yürüyor strese girip aç susuz 2 gün kalmış. Tüm hayvan kuruluşlarını aradım dernekte dahil itfaiye de dahil hiçkimse ilgilenmedi.

Onu öyle görünce kan beynime sıçradı.Stres anındaki videosu bile var. Aşağı indim ben aldım.

Kedi kafesine koyup sabaha kadar ilgilendim su yemek verdim. Kendine geldi yuvasını aradık bulamadık. SAhile yakın caminin oralara koydum tam gölge olacak şekilde cami hocasına ve belediye işçisine durumu özetledim yemeğini suyunu ayarladık beraber. Mutlaka anlayan bileni buluruz dediler ordan Allaha emanet ettim ayrıldım.

Yalnız şunu anladım sokakta köpeğe araba çarpsa, kedinin bacağı kırılsa hiçkimse ilgilenmiyor eşya gibi görüyorlar ölsün diye kaderine terk ediyorlar.
Ülkenin “insanları” , “hayvanlardan” daha hayvan! Ümidimi kestim bu toplumdan. Ben çevreme hayvan sevgisini aşıladım düne kadar kedilere nankör köpeklere saldırgan diyen babam bile apartman önüne su mama bırakıyor mama yoksa yiyebileceği bir şeyler bırakıyor. Her şeyden önce insan olmak lazım. İyi insan olmayı hümanist olmayı ilke edinmeyen hiçkimsenin ne namqzı kabul olur ne niyazı her şey din ya da ırk değil!

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
İnsanlar sıkıntılı ya, bu 5ltre petlerin kafasını kesip 4 tane koydum su doldurup bina önüne, gece su dolduruyorum sabah çıkarken bakıyorum petleri kenara atmışlar su yok içinde:mad:2-3 gün aynı bende bi haftadır benim pitbulu saldım kontrol etsin diye bırakıyorum sabaha kadar gıdım gıdım gidiyo :p kedi köpek çok burda,içsinler lan size ne zararı var gariplerin

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,630
49,882
113
İnsanlar sıkıntılı ya, bu 5ltre petlerin kafasını kesip 4 tane koydum su doldurup bina önüne, gece su dolduruyorum sabah çıkarken bakıyorum petleri kenara atmışlar su yok içinde:mad:2-3 gün aynı bende bi haftadır benim pitbulu saldım kontrol etsin diye bırakıyorum sabaha kadar gıdım gıdım gidiyo :p kedi köpek çok burda,içsinler lan size ne zararı var gariplerin
2 üst katımızdaki bi lavuk yerde 2-3 tane peçete görmüş peçetenin üstüne hindi salam koyuyordum yesinler garipler diye tam toplarken geldi ya bu ne rezillik diyor sorma ya dedim vallahi rezillik o kadar aidat veriyoruz 2 kilo mama alamamışlar :)

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,369
2,761
113
Aynen o kapları atanlara 3 gün su vermeyecen bak noluyo

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
2 üst katımızdaki bi lavuk yerde 2-3 tane peçete görmüş peçetenin üstüne hindi salam koyuyordum yesinler garipler diye tam toplarken geldi ya bu ne rezillik diyor sorma ya dedim vallahi rezillik o kadar aidat veriyoruz 2 kilo mama alamamışlar :)
Ruh hastası i.ler ormanın içinde yaşıyorum kediler bi yılan tutuyo bi fare, köpek desen domuzları kovalıyo lan o kadar beyinsizler hiç neden de yok hani bağına bahçesine zarar da vermiyolar o kadar düşünmekten aciz boş insanlar

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
313
83
Adam