http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Havadan Sudan Para Kazanma

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,551
1,083
113
Şimdi 450 bin tl gibi küçük bir miktarı bankaya atıp, (32bindolar civarı) güle oynaya 5800 TL gelir elde ediliyor.... (2 emekli maaşı) Kimiside hayvan gibi çalışıp ayda 3000 tl maaşı zor görüyor...

Kısaca ne yaşıyoruz, neyin kafasını yaşıyoruz, nerede yaşıyoruz.... Benim patronun benim maaşı ödemesi için herhangi bir işe ihtiyacımız yok, yok işler arttı indi, piyasa karıştı vs 😒 Zaten maaşımın 40 katını durduk yere kazanıyor. Bende saçmasapan şeylerle uğraşıyorum burda yok coinbaseden test çöz, yok deneme bonusu al, yok 2 bin kazandım öderler mi....

tttttt5.jpg

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,551
1,083
113
Soruyu sormayı unuttum :D

şimdi orda 6100TL faizden 305tl gibi saçma bir vergi alınmışta eline 5800 geçiyormuş...

Ulan benim elektirk faturamdan dünya kadar vergi alıncağına zaten zengin olan faizcilerden daha fazla vergi alınsa olmaz mı? Teşekkürler

Warosa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,403
2,231
113
Simdilik yediriyorlar ama yarin bu paralara çökerlerse sasirmamak lazim.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,551
1,083
113
Kendi paralarına çökmezler diye düşünüyorum. Hamd olsun malum şirketlere dünyanın vergi affı geliyorken öyle bir niyet çıkmaz.

benzine sigaraya kedi mamasına ona buna biraz daha vergi koyulur olur biter Allah'ın izniyle...

Zenginden fazla vergi almayıp fakirden alınıyorsa bi bildikleri vardır 💪

Warosa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,403
2,231
113
Bunlardan hersey beklenir. Serbest piyasadan 100dolar ustu alanlarin bilgileri alinmaya baslandi.Sanala belki bisey demezler ama eldeki dolarlar eger kayit altindaysa cok riskli.Yarin gel bakayim ver su dolarlari derler mi? Neden demesinler? 10milyar dolar icin Suudi Prense neyi vaat ettiler? Zenginin mali züürtün cenesini yorar diye bosa dememisler