- 2,182
- 854
- 113
Çok hizliydim Ankara'da Rus pazarı. Vardı yanmadan önce 9. Peronda çok canlı tezgahum vardiSağolasın içmiş kadar oldum ben İzmir'deyim
Çok hizliydim Ankara'da Rus pazarı. Vardı yanmadan önce 9. Peronda çok canlı tezgahum vardiSağolasın içmiş kadar oldum ben İzmir'deyim
Kardeş ne mutluydum o zamanlar İzmir Ankara mekik dokurdum ayakkabı zenne İzmir sandaletEvet dostum doğru hatırlıyorsun İzmir'de kalbidir ayakkabınin
Piyasa bitik maalesef bizde de bu işleri yapan var onlar da öyle söylüyorKardeş ne mutluydum o zamanlar İzmir Ankara mekik dokurdum ayakkabı zenne İzmir sandalet
Valla kardeş seyyar ivedik y.mahelle Ankara'nın göbeğinde her yerde seyyar ayakkabı sattım şuan bıraktım amaPiyasa bitik maalesef bizde de bu işleri yapan var onlar da öyle söylüyor
Allah kolaylık versin biraz varsa bütçen tavukçuluk da da iyi para var yumurta işinde yaniValla kardeş seyyar ivedik y.mahelle Ankara'nın göbeğinde her yerde seyyar ayakkabı sattım şuan bıraktım ama
Zabıtanın işi zaten gariban adama çökmek malını almak onlarca şirket trilyon götürür vergi kaçırır ona ceza kesemez gelir garibanın arabasını alırAnkara metro giriş çıkışlarında sabah 06 3o 08:59 sonra zabıta geliyor
Zabıtanın işi zaten gariban adama çökmek malını almak onlarca şirket trilyon götürür vergi kaçırır ona ceza kesemez gelir garibanın arabasını alır
[/QBunlarin mealsai 9 ya İvedik Ostim metrosunda sabah cook ayakkabı sattiM