- 751
- 976
- 93
Kredi puanı düşük hat uzerine nakit soruyum dedim tefeciler bunlardan insaflı. 8 bine 28 bin ödüyorsun tam kafayı yemiş bunlat
Oha ben turkcellde 30 bin kullanmıştım 25 bin almıştımKredi puanı düşük hat uzerine nakit soruyum dedim tefeciler bunlardan insaflı. 8 bine 28 bin ödüyorsun tam kafayı yemiş bunlat
Kafayı yemişler kanka. 3 yere sordum hepsi aynı. Milleti düdükleme derdine düşmüşlerOha ben turkcellde 30 bin kullanmıştım 25 bin almıştım
Senin ki iyice kafayı yemiş60 K lık telefona 210 K geri. Ödeme istediler
Bunu nerden soruyorsun ?Kredi puanı düşük hat uzerine nakit soruyum dedim tefeciler bunlardan insaflı. 8 bine 28 bin ödüyorsun tam kafayı yemiş bunlat
Kanka Google yaz hat uzerine nakit diye dolu çıkıyor. Ama hepsi 3 katını geri ödeme alıyor uzak durBunu nerden soruyorsun ?
+1 bu mesele nedir bizde bilelimBunu nerden soruyorsun ?
Knk yazdim hiçbir şey cikmadi tt de Mobil odeme cikti sadeceKanka Google yaz hat uzerine nakit diye dolu çıkıyor. Ama hepsi 3 katını geri ödeme alıyor uzak dur
Kanla bosver 8 bine 28 akıl işi değil zatenKnk yazdim hiçbir şey cikmadi tt de Mobil odeme cikti sadece
Bunları alabilmen için zaten son 6 ay falan düzenli fatura ödemiş olman lazım hattın uygunsa internetten millete dolandırılma gidip telefon al sat garanti olsunKnk yazdim hiçbir şey cikmadi tt de Mobil odeme cikti sadece
Ciddimisin kral60 K lık telefona 210 K geri. Ödeme istediler
Valla bak. Ama almadım malmıyımCiddimisin kral
Nasıl aliniyor kankaKredi puanı düşük hat uzerine nakit soruyum dedim tefeciler bunlardan insaflı. 8 bine 28 bin ödüyorsun tam kafayı yemiş bunlat