Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hastane Randavu Sistemi

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
S.a arkadaslar aile hekimim beni uzman doktora sevk etti goz muayenesi icin acaba yarin gidip sevk kagidiyla muayene olabilirmiyim yoksa randevu sart mi
En yakin randevu haftaya
Internetde dogru bilgiyi bulamadim galiba insiyatife birakilmis gibi
Burdan bilgisi olan var mi

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
S.a arkadaslar aile hekimim beni uzman doktora sevk etti goz muayenesi icin acaba yarin gidip sevk kagidiyla muayene olabilirmiyim yoksa randevu sart mi
En yakin randevu haftaya
Sevk kağıdı ile gidebilirsin o kağıt senin önceliğin gibi birşey. O kağıt ile göz bölümüne git tıkla doktorunun kapısını içeri gir kağıdı göster muayeni ol

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
En yakin randevu haftaya
Olursun dostum ama sona kalırsın sekreterlige kimligini ver kayit acsin hastanede ilgili bölümde

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
199
63
Ben özelden aldım rakamı tam hatırlamıyorum ama hastane uzaksa değmez

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
Sevk kağıdı ile gidebilirsin o kağıt senin önceliğin gibi birşey. O kağıt ile göz bölümüne git tıkla doktorunun kapısını içeri gir kağıdı göster muayeni ol
Olursun dostum ama sona kalırsın sekreterlige kimligini ver kayit acsin hastanede ilgili bölümde
Ya googlede cok arastirdim ama net birsey yok
Isden izin aldim nufusdan randevu aldim
Simdi yarin rapor alamazsam tum islerim sarpa saracak

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Aile hekimine sormadın mı sen sevk ettin ama ben randevu alıp mı gideceğim yoksa bu sevk verdiğin kağıt ile gitsem randevuya gerek kalmıyor değil mi diye soracaktın. Ama sevk de randevu gerekmiyor.

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Aile.hekimin verdigi kagidi ve kimligi ilgili bölümün sekteterligine ver her türlü olursun en kötü doktor bostayken kapiyi cal durumu anlat olursun

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
Aile hekimine sormadın mı sen sevk ettin ama ben randevu alıp mı gideceğim yoksa bu sevk verdiğin kağıt ile gitsem randevuya gerek kalmıyor değil mi diye soracaktın. Ama sevk de randevu gerekmiyor.
Inanmicaksin ama sordum ve aldigim cvp belki bakmaya bilirler randevu alip gidin dedi :D bende randevulara baktim en yakin haftaya

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Inanmicaksin ama sordum ve aldigim cvp belki bakmaya bilirler randevu alip gidin dedi :D bende randevulara baktim en yakin haftaya
Valla bana aile hekimi kulaktan sevk vermişti KBB ye randevu almadan gidip kapıyı tıklayıp içeri girdim sevk kağıdını verdim muayenemi oldum

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
Valla bana aile hekimi kulaktan sevk vermişti KBB ye randevu almadan gidip kapıyı tıklayıp içeri girdim sevk kağıdını verdim muayenemi oldum
Sikayet vara bile sikayet acmislar doktor muayene yapmadi diye yani surada bir bosluk olmadi cok sacma

merterem

🇹🇷 Türkiyem 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,930
1,037
113
En yakin randevu haftaya
Randevu şart