- 9,100
- 3,173
- 113
Merhaba arakdaslar ben diyarbakirdayim bugun bana mesaj geldi istanbul buyukcekmecede benim tcmi alarak hastaneye gitmis simdi mesaj geldi ne yapmam lazim
Götürürler merkeze öptürürler herkese : )))Geçende bana metro turizimden koltuk numariniz 28 diye msj geldi nereye gidiyorsam benim haberim yok bir aw
Kardesim babamin tcsini alarak gitmisler babam emekli bana mesaj geldi 122 tl ucret odenmis bunun icin n3 yapmam lazim hersey sahtekarlik olmusGeçende bana metro turizimden koltuk numariniz 28 diye msj geldi nereye gidiyorsam benim haberim yok bir aw
Babamin tcsi ile nasil hastaneye gidilirGötürürler merkeze öptürürler herkese : )))
Büyük ihtimal Hasta Kayıt da yanlış girmiştir tc yi tesadüfen denk gelmişBabamin tcsi ile nasil hastaneye gidilir
Kimlik olmadan nasıl işlem yapıyorlar TC ile aw şikayet etsen bunu yapanlar patates olur bunu nasıl göze alıyorlarKardesim babamin tcsini alarak gitmisler babam emekli bana mesaj geldi 122 tl ucret odenmis bunun icin n3 yapmam lazim hersey sahtekarlik olmus
Işlem yapan hastane memuru da yanar kimliğini görmeden nasıl işlem yapmışKimlik olmadan nasıl işlem yapıyorlar TC ile aw şikayet etsen bunu yapanlar patates olur bunu nasıl göze alıyorlar
Aynen 1 rakam yanlış girmiş denyolar🤪🤪Büyük ihtimal Hasta Kayıt da yanlış girmiştir tc yi tesadüfen denk gelmiş
Emniyete git durumu anlat onlar yol gösterir
Onu diyorum işte hastane personeli nasıl bunu göze alıyor Ali saçmalık awIşlem yapan hastane memuru da yanar kimliğini görmeden nasıl işlem yapmış
O değil çok riskli
Belki adamın tc sini kullanan şahıs aranan bir şahıs bellini yüzden başkasının tc sini verdi
Baş ağrıtır bir durum
Kardesim ssgk aradik alo 170 qra diyor lo 170 ne yapacakki ikinci sahis benim tc ile nasil islem yqparkiIşlem yapan hastane memuru da yanar kimliğini görmeden nasıl işlem yapmış
O değil çok riskli
Belki adamın tc sini kullanan şahıs aranan bir şahıs belki bu yüzden başkasının tc sini verdi
Baş ağrıtır bir durum
Kardesim bilgilerimizi nasil billecekleeAynen 1 rakam yanlış girmiş denyolar🤪🤪
Baştan savma iş yapmışlar işte neremiz düzgün kiOnu diyorum işte hastane personeli nasıl bunu göze alıyor Ali saçmalık aw
Ben oğlanı hastaneye götürdüm kimlik evde kalmış adamlar bakmadı hanım watsaptan kimlik yolladı ancak öyle ikna oldular ilk kayıtta kızmıştım adamlar haklı tabikiOnu diyorum işte hastane personeli nasıl bunu göze alıyor Ali saçmalık aw
Emniyete git dilekçe verKardesim ssgk aradik alo 170 qra diyor lo 170 ne yapacakki ikinci sahis benim tc ile nasil islem yqparki
Dogrusu bu zatenBen oğlanı hastaneye götürdüm kimlik evde kalmış adamlar bakmadı hanım watsaptan kimlik yolladı ancak öyle ikna oldular ilk kayıtta kızmıştım adamlar haklı tabiki
Anlam veremedim dostum birde işin su tarafı var niye kendi kimlik bilgileri değil kanun kacagimi teroristmi niye böyle bir yola gerek duydular bencede emniyete veya sağlık bakanlığına başvur en azından ara sağlık bakanlığı ni çok sıkıntılı bir durumKardesim bilgilerimizi nasil billeceklee
Oyle yapalim adamlar bankayada gidip paramizida alirlarEmniyete git dilekçe ver
Durumu anlatan dilekçe
Emniyet gerekeni yapar
Ben emniyette gideyim tutanak tutsunlar buyukcekmece hastanesnde islem yapan kimse bu kadar olmazAnlam veremedim dostum birde işin su tarafı var niye kendi kimlik bilgileri değil kanun kacagimi teroristmi niye böyle bir yola gerek duydular bencede emniyete veya sağlık bakanlığına başvur en azından ara sağlık bakanlığı ni çok sıkıntılı bir durum