Seni antibiyotik paklarHerkese selam dünden önceki gün gece dışarıda kalmak zorunda kaldım havada çok soğuktu öğlen 1 gibi eve girip uyudum o dakikadan beri öyle bir hastayım ki başımın içinde şimşek çakıyor sanki böyle ayağa kalkınca yürüyemiyorum ağrıdan elim kolum tutmuyor devamlı uyuyorum 2 gündür ara ara uyanarak tam 29 saat uyudum hala uyumak istiyorum ilaç kullanıyorum aferin falan sağlık ocağına bile kalkıp gidemedim heryerim ağrıyor salgınmı var ne var nasıl geçecek bu sigara bile içmek istemiyorum
Ben de her kış mevsiminin başında hep gribe yakalanırım. Daha sonrasında kış boyu da hasta olmam fazla kalın giyinmesem bileBen lagama düşen boklu besinleri yesem dahi hasta olmuyorum hiçbir güç beni hasta edemez bu dünyada korkmayin hastalıktan yesss
Salgın var bünye sağlamsa 2 günde atlatırsın bazıları 15.20 gün çekiyor. Ben ilaç filan kullanmadan 2 günde atlattım dinlenerek çok şükür. Ama çok fena bi hastalık. Yakalanana kadar basit bi grip gibi düşünüyordum alakası yokmus vucut agrisi ateş boğaz ağrısı hepsi oluyor. Ayrıca uzun sürerse cigerlerde hasar bırakıyor. Serum ve iğne 2.3 saat rahatlatıyor başka faydası yokHerkese selam dünden önceki gün gece dışarıda kalmak zorunda kaldım havada çok soğuktu öğlen 1 gibi eve girip uyudum o dakikadan beri öyle bir hastayım ki başımın içinde şimşek çakıyor sanki böyle ayağa kalkınca yürüyemiyorum ağrıdan elim kolum tutmuyor devamlı uyuyorum 2 gündür ara ara uyanarak tam 29 saat uyudum hala uyumak istiyorum ilaç kullanıyorum aferin falan sağlık ocağına bile kalkıp gidemedim heryerim ağrıyor salgınmı var ne var nasıl geçecek bu sigara bile içmek istemiyorum