Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hastalık Hk.

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
İçki iç sek votka karabiber he içkiye dayanıklı değilsen soğan sarımsak ye elma gibi ısır ge gecicek yeminle

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Ben lagama düşen boklu besinleri yesem dahi hasta olmuyorum hiçbir güç beni hasta edemez bu dünyada korkmayin hastalıktan yesss

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,481
2,639
113
Herkese selam dünden önceki gün gece dışarıda kalmak zorunda kaldım havada çok soğuktu öğlen 1 gibi eve girip uyudum o dakikadan beri öyle bir hastayım ki başımın içinde şimşek çakıyor sanki böyle ayağa kalkınca yürüyemiyorum ağrıdan elim kolum tutmuyor devamlı uyuyorum 2 gündür ara ara uyanarak tam 29 saat uyudum hala uyumak istiyorum ilaç kullanıyorum aferin falan sağlık ocağına bile kalkıp gidemedim heryerim ağrıyor salgınmı var ne var nasıl geçecek bu sigara bile içmek istemiyorum
Seni antibiyotik paklar

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,481
2,639
113
Ben lagama düşen boklu besinleri yesem dahi hasta olmuyorum hiçbir güç beni hasta edemez bu dünyada korkmayin hastalıktan yesss
Ben de her kış mevsiminin başında hep gribe yakalanırım. Daha sonrasında kış boyu da hasta olmam fazla kalın giyinmesem bile

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
Bende 1 haftadır hastayım 2 defa acile gittim serum yaptılar onlar biraz ayakta tuttu malesef aynı zamanda çalışmak durumundayım rapor alma lüksümüz yoktu Allah şifa versin. Paran varsa bir özele git serum takarlar baya toparlarsın. Evde yatmayla geçmiyor artık hastalıklar şu koranaya kadar hastane ne bilmezdim koronadan sonra her yıl 4 5 defa hastanedeyiz

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,358
930
113
Makina bile bozuldu bu kumara dayanamadı kıyamet yakındır

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,401
581
113
Aferin ve diğer grip hapları uyku yapar hastaneye git bı tane avil decort iğne yaptir biseyin kalmaz

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,274
15,686
113
Herkese selam dünden önceki gün gece dışarıda kalmak zorunda kaldım havada çok soğuktu öğlen 1 gibi eve girip uyudum o dakikadan beri öyle bir hastayım ki başımın içinde şimşek çakıyor sanki böyle ayağa kalkınca yürüyemiyorum ağrıdan elim kolum tutmuyor devamlı uyuyorum 2 gündür ara ara uyanarak tam 29 saat uyudum hala uyumak istiyorum ilaç kullanıyorum aferin falan sağlık ocağına bile kalkıp gidemedim heryerim ağrıyor salgınmı var ne var nasıl geçecek bu sigara bile içmek istemiyorum
Salgın var bünye sağlamsa 2 günde atlatırsın bazıları 15.20 gün çekiyor. Ben ilaç filan kullanmadan 2 günde atlattım dinlenerek çok şükür. Ama çok fena bi hastalık. Yakalanana kadar basit bi grip gibi düşünüyordum alakası yokmus vucut agrisi ateş boğaz ağrısı hepsi oluyor. Ayrıca uzun sürerse cigerlerde hasar bırakıyor. Serum ve iğne 2.3 saat rahatlatıyor başka faydası yok

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
842
113
Kardeşim bu konuyu normalde ben açardım hayret