http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hastalık Hk.

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
752
113
Abi k.bakmayn cok alakasiz olacak ama 2gundur sitma nobeti geciriyorum tir tirtitityorum oyle boyle degil. Köydeyim ambulansi ariyom gelmiyor. Yerlesim yerleride cok uzak gidemiyorum biyere evde bi cozumu olan varsa yazsin lutfen.
(Not: geberiyom

Ferat123

SSS
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,460
1,236
113
Ambulans gelmesi lazım gerekirse helikopter gönderirler telefonda biraz nüfuzlu biri gibi konuş

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
752
113
Ambulans gelmesi lazım gerekirse helikopter gönderirler telefonda biraz nüfuzlu biri gibi konuş
Inonu devlet hastanesini bile aradim gelmiyor hocam acil vakalara gidiliyor diyor pandemi nedeniyle. Kotuyum diyorum sitma acil degil diyor kafayi yemisler

Ferat123

SSS
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,460
1,236
113
Inonu devlet hastanesini bile aradim gelmiyor hocam acil vakalara gidiliyor diyor pandemi nedeniyle. Kotuyum diyorum sitma acil degil diyor kafayi yemisler
O zaman acil vaka gibi konuşucaksın dostum vuruldum de gelen ekibe yanlış anlamışlar dersin durumu anlatırsın gene işin görülür

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
752
113
O zaman acil vaka gibi konuşucaksın dostum vuruldum de gelen ekibe yanlış anlamışlar dersin durumu anlatırsın gene işin görülür
Oyle mi diyim ses kayit ediliyor ama suc islemis olmayalim . Diyorum hocam valla nolacksa olsun evde olecem yoksa

Ferat123

SSS
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,460
1,236
113
Oyle mi diyim ses kayit ediliyor ama suc islemis olmayalim . Diyorum hocam valla nolacksa olsun evde olecem yoksa
Adam vurmuyosunya dostum suçu falan yok boşyere çağırırsın gelirler nasıl kandırdım ama dersin belki bi ifadeni alırlar öyle

Okaaaan

Siyah Beyaz Ölüm Yaşam Beşiktaş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,182
2,140
113
Sırtım ağrıyor göğüs kafesim sıkışıyor sol tarafımda uyuşma var de kardeşim

Drakula23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
191
41
28
Abi k.bakmayn cok alakasiz olacak ama 2gundur sitma nobeti geciriyorum tir tirtitityorum oyle boyle degil. Köydeyim ambulansi ariyom gelmiyor. Yerlesim yerleride cok uzak gidemiyorum biyere evde bi cozumu olan varsa yazsin lutfen.
(Not: geberiyom
Kardesim ben 112 De çalışıyor um vuruldum fln deme sonra ambulansla birlikte evinin önünde polis ve zırhlı araçlar gelir imkanin yok ise göğüs ağrım var ve yeni 30 dk dir var de benden sana kıyak başkada bir şey deme sorarlar da sanki ustuune okuz oturtmuş gibi de 5 dk da kapında lade