- 1,768
- 556
- 113
Evet DeFacto Kappa oralardanda alabiliyorsun urunAğa şimdi ben kayıt olamadım da mantık nasıl burası bi limit veriyor o limitle hepsiburada uzerinden alışveriş yapabiliyor muyuz doğru mu anladım
Evet DeFacto Kappa oralardanda alabiliyorsun urunAğa şimdi ben kayıt olamadım da mantık nasıl burası bi limit veriyor o limitle hepsiburada uzerinden alışveriş yapabiliyor muyuz doğru mu anladım
Bok gibi. Uygulama indirin üye olun ancaj öyle oluyor. Fakat limit tanımlamada hata veriyor. Kaldı ki firmalarda hepsiburada yok. Yani bok gibi işe yaramaz
Sizede iyilik yaramıyor heBeyler hazır limit veren biyer yokmu ya yeni bir icra takibi başlatmak için 😄
Kardeş ben sana ters bı kelime mi söyledim de böyle konuşuyorsun ayıp ediyosunSizede iyilik yaramıyor he
Bana mi dedin teneke ?Adam bok gibiden başka kelime bilmiyor limit vermemiş bunun boş teneke olduğunu anlamış heralde
Oderrsen icra başlamaz bayram üstü ihtiyacı olan belki ihtiyacını giderir ne edek olekmiKardeş ben sana ters bı kelime mi söyledim de böyle konuşuyorsun ayıp ediyosun
Dikkat et kelimelerine he terbiyesiz herif nıye adama hakaret edıyosun adam aenın şahsınamı bısey demiş sşteye sallamışAdam bok gibiden başka kelime bilmiyor limit vermemiş bunun boş teneke olduğunu anlamış heralde
Cocukmusunuz olum sizDikkat et kelimelerine he terbiyesiz herif nıye adama hakaret edıyosun adam aenın şahsınamı bısey demiş sşteye sallamış
Tarko sen kimin multisisin ya yasin 70 görünüyor hahahahahahdbdkrkejwb😂😂😂😂Oderrsen icra başlamaz bayram üstü ihtiyacı olan belki ihtiyacını giderir ne edek olekmi
Bak bak ben senin şahsına bişey dememisim uygulamayı beğenmediğimi dile getirmişim. Ha uygulama babanin uygulaması da değil. Sen kalkıp bana teneke diyorsun. Sindi ben senden başlayıp yedi ceddine kadar kaysam hoşuna gider rahatlarsın değil miAdam bok gibiden başka kelime bilmiyor limit vermemiş bunun boş teneke olduğunu anlamış heralde
gunaydinTarko sen kimin multisisin ya yasin 70 görünüyor hahahahahahdbdkrkejwb😂😂😂😂
Resminden tirstimBak bak ben senin şahsına bişey dememisim uygulamayı beğenmediğimi dile getirmişim. Ha uygulama babanin uygulaması da değil. Sen kalkıp bana teneke diyorsun. Sindi ben senden başlayıp yedi ceddine kadar kaysam hoşuna gider rahatlarsın değil mi
Ben mınyapıtorum allah askına adama baksana yazdıklarına bıde bana uyarı veryosun reıs eyvallah sanada ne dıyım. Qdam bıze üsttten üstten konusuyor hala da konusuyor
Gerçekten bende anlamıyorum bu yaptığınızı adam göz göre ortada bişey yokken hakaret etmiş bana siz hala onu uyarani uyariyorsunhz