http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet HASO (Hemen Al Sonra Öde) İşine Yarayan Olur Belki

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,024
17,104
113
Burda cikmadiktan sonra ne anladık bu iştenScreenshot_2025-05-26-14-31-08-822_com.hasomobile.jpg

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,767
6,059
113
Adam bok gibiden başka kelime bilmiyor limit vermemiş bunun boş teneke olduğunu anlamış heralde
Dikkat et kelimelerine he terbiyesiz herif nıye adama hakaret edıyosun adam aenın şahsınamı bısey demiş sşteye sallamış

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,024
17,104
113
Adam bok gibiden başka kelime bilmiyor limit vermemiş bunun boş teneke olduğunu anlamış heralde
Bak bak ben senin şahsına bişey dememisim uygulamayı beğenmediğimi dile getirmişim. Ha uygulama babanin uygulaması da değil. Sen kalkıp bana teneke diyorsun. Sindi ben senden başlayıp yedi ceddine kadar kaysam hoşuna gider rahatlarsın değil mi

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,768
556
113
Bak bak ben senin şahsına bişey dememisim uygulamayı beğenmediğimi dile getirmişim. Ha uygulama babanin uygulaması da değil. Sen kalkıp bana teneke diyorsun. Sindi ben senden başlayıp yedi ceddine kadar kaysam hoşuna gider rahatlarsın değil mi
Resminden tirstim

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,334
84,719
113
tarko11

Forum huzurunu kaçıracak her türlü söylem yasaktır.