- 1,506
- 454
- 83
HASOHasan kim abi
Bozmana gerek yok Hepsiburada geçiyor ordan elektronik al satyada hiç kullanma sen bosverBunları bozmuyorlar, anca ürün gelcek zart zurt. İş görmez maalesef HASOCUM
Balıkçı hasan dostHasan kim abi
OlabilirBalıkçı hasan dost
tamam gene bekleyecem al satta, ayrıca kullanmayacam zaten dükkan senin sanki trip atıyosun esnaf gibiBozmana gerek yok Hepsiburada geçiyor ordan elektronik al satyada hiç kullanma sen bosver
La nakiti nerden çıkardın sen cikardin insanların bı ihtiyacı karşılanır belki kötümü ettiktamam gene bekleyecem al satta, ayrıca kullanmayacam zaten dükkan senin sanki trip atıyosun esnaf gibiHemen nakde çevirilecek bir şey varsa söyle kullanalım bir de teşekkür edelim. Kötü bir şey dedik sanki adama
Olabilir bak mantikliBayramlık paranızı kumarda yediyseniz,etrafa çaktırmamak için defacto alısverislerinde kullanılabilir 🤣
Bende de ayniTC numarami giriyorum telefon bulunamadı filan yaziyor bu ne awk
İlk önce hasoyu indirceksin google Play'den ordan bak işte adimlaraBundan nasıl limit alınıyor firmalara tıklıyorum defacto falan çıkıyor limit al diyorum hata kodu çıkıp duruyor üstte
Ağa şimdi ben kayıt olamadım da mantık nasıl burası bi limit veriyor o limitle hepsiburada uzerinden alışveriş yapabiliyor muyuz doğru mu anladım
Google Play'den indiripm yapmıştım ben kullandım çok oncesimdi hepsiburada falanda varBende de ayni