Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet HASO (Hemen Al Sonra Öde) İşine Yarayan Olur Belki

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,664
3,827
113
Hasan kim abi

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Bunları bozmuyorlar, anca ürün gelcek zart zurt. İş görmez maalesef HASOCUM

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Bozmana gerek yok Hepsiburada geçiyor ordan elektronik al satyada hiç kullanma sen bosver
tamam gene bekleyecem al satta, ayrıca kullanmayacam zaten dükkan senin sanki trip atıyosun esnaf gibi :D Hemen nakde çevirilecek bir şey varsa söyle kullanalım bir de teşekkür edelim. Kötü bir şey dedik sanki adama

aslan717117

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,182
615
113
TC numarami giriyorum telefon bulunamadı filan yaziyor bu ne awk

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
787
113
Bayramlık paranızı kumarda yediyseniz,etrafa çaktırmamak için defacto alısverislerinde kullanılabilir 🤣

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,930
1,316
113
Bundan nasıl limit alınıyor firmalara tıklıyorum defacto falan çıkıyor limit al diyorum hata kodu çıkıp duruyor üstte

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
tamam gene bekleyecem al satta, ayrıca kullanmayacam zaten dükkan senin sanki trip atıyosun esnaf gibi :D Hemen nakde çevirilecek bir şey varsa söyle kullanalım bir de teşekkür edelim. Kötü bir şey dedik sanki adama
La nakiti nerden çıkardın sen cikardin insanların bı ihtiyacı karşılanır belki kötümü ettik

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,122
11,878
113
Bok gibi. Uygulama indirin üye olun ancaj öyle oluyor. Fakat limit tanımlamada hata veriyor. Kaldı ki firmalarda hepsiburada yok. Yani bok gibi işe yaramaz