- 8,622
- 6,868
- 113
Siteye giremiyorum niyeyseJojo kod attı al @tahir1603
Siteye giremiyorum niyeyseJojo kod attı al @tahir1603
Kuponunuzda ertelenen etkinlik bulunmaktadır.Siteye giremiyorum niyeyse
Dediğim gibi yarın iptal olduğu saatte 5k gibi bi para onaylanırKuponunuzda ertelenen etkinlik bulunmaktadır.
Brickfield Rangers - Denbigh Town maçı, takip eden gün içerisinde oynanmazsa bu maça ait tercihler 1.00 orandan kazandı kabul edilecektir. Detaylı Bilgi
Bende öyle biliyom da bu tüpçüye belli olmazDediğim gibi yarın iptal olduğu saatte 5k gibi bi para onaylanır
Gram sevmiyorum bende zatenBende öyle biliyom da bu tüpçüye belli olmaz
Rezil tüpçü hırsız tüpçüGram sevmiyorum bende zaten
Ziraat bankasından aldığı krediyle milli piyangoyu alıp kredi borcunu 20 yıla boldurup odemiyen œRezil tüpçü hırsız tüpçü
Tamda o geçti aklımdan para da çok büyük bi para. Biz 10k kredi çeksek 10 yıl peşimizden koşarlarZiraat bankasından aldığı krediyle milli piyangoyu alıp kredi borcunu 20 yıla boldurup odemiyen œ
Covid zamanında 5k kredi vermişlerdi maaşa bloke koymuslardi odemeyinceTamda o geçti aklımdan para da çok büyük bi para. Biz 10k kredi çeksek 10 yıl peşimizden koşarlar
2.5klık kredi kartı var daha gününün dolmasına 8 gün var bildirim yolluyorlar ekstreniz kesildi bölün falan feşman diyeCovid zamanında 5k kredi vermişlerdi maaşa bloke koymuslardi odemeyince
Ben bu sene oynanmayacak liglerin listesini yaptım şu 3 aydaBu skorlarda sahtemidir nedir ne oynasak 1 altı oluyo
bol şans diliyorum dostumBen bu sene oynanmayacak liglerin listesini yaptım şu 3 ayda
Bende yaptımda sonra baktım oynancak lig kalmamış vazgeçtim 😁Ben bu sene oynanmayacak liglerin listesini yaptım şu 3 ayda
ıoooooooBende yaptımda sonra baktım oynancak lig kalmamış vazgeçtim 😁
Çok az kaldı geçen sene üst ligi olup bu sene alt ligine dönen çok lig varBende yaptımda sonra baktım oynancak lig kalmamış vazgeçtim 😁
aiiiiiiii 😁ıooooooo
Valla kalmadi dost saka degilÇok az kaldı geçen sene üst ligi olup bu sene alt ligine dönen çok lig var
Yok var daha alt liglerde majörlere zaten oynamıyorumValla kalmadi dost saka degil