- 16,320
- 8,964
- 113
Bi maça baksaydın ondan sonra şey yapsaydınBol şans dost bence olur
Deseydin bana ben atardım istediğin bi siteye neden kele muhtaç kaldıkDep Full kapanıyor kontradan gol bekliyorum yapacak bişey yokEkli dosyayı görüntüle 892327
Binance bida denedim bakiyeyi dondurdu şerefsizler beni buldularDeseydin bana ben atardım istediğin bi siteye neden kele muhtaç kaldık
Valla sana denk gelmiş yani normalde olmuyodu böyle şeyler şanssızlıkBinance bida denedim bakiyeyi dondurdu şerefsizler beni buldular
Birşeyde yapmadık taktılar adamlar bizeValla sana denk gelmiş yani normalde olmuyodu böyle şeyler şanssızlık
Bakıyorum zarten. Bende Total 2 üst bekliyorum. Ondan bence tutar dedim. Dep kontra atar gibi.Bi maça baksaydın ondan sonra şey yapsaydın
Bende onu bekliyorum çok kapanıyor Dep. Şans artıkBakıyorum zarten. Bende Total 2 üst bekliyorum. Ondan bence tutar dedim. Dep kontra atar gibi.
Bol şansDep Full kapanıyor kontradan gol bekliyorum yapacak bişey yokEkli dosyayı görüntüle 892327
Bol şanslar, bende tek kornere kaldim genel.Dep Full kapanıyor kontradan gol bekliyorum yapacak bişey yokEkli dosyayı görüntüle 892327
Yalan mı oldu dondurulan para iade miDep Full kapanıyor kontradan gol bekliyorum yapacak bişey yokEkli dosyayı görüntüle 892327
Zeki mürende bizi görecekmmiDep Full kapanıyor kontradan gol bekliyorum yapacak bişey yokEkli dosyayı görüntüle 892327
Bekliyor canlı desteğe sövüyorum şuan iptal et diyorumYalan mı oldu dondurulan para iade mi