- 13,118
- 6,669
- 113
Tekrar golArjantin gol iptal
Tekrar golArjantin gol iptal
roll açıcanmı hocamŞu oaralara yazık ediyorsun
Valla dost keşke rol yapabilen birine atsalar
Yok la sarmadim adama uzuluyorum adamın kazandığı zafer yokFedom kötü geçti herslde günün adama niye sardın
😄😄 haşimin tarzı o sakin ol fedom
Nerden biliyorsun olmadığını?Yok la sarmadim adama uzuluyorum adamın kazandığı zafer yok
Bende para olsa dururmuyum dost ve lakin sıfırizroll açıcanmı hocam
dm gel hocamBende para olsa dururmuyum dost ve lakin sıfıriz![]()
Zamanında çok büyük paralar ezmiş bu miktarları direk yapmak istiyorYok la sarmadim adama uzuluyorum adamın kazandığı zafer yok
Biliyorsun bu işi 👍🏻Zamanında çok büyük paralar ezmiş bu miktarları direk yapmak istiyor
Nerde görsem tanırım bu olayı
😄😄 boşver fedom kötü mü geçti doğum günü bonus ları
Çok kötü dost kimse vermedi sabah ola hayrola bakalımZamanında çok büyük paralar ezmiş bu miktarları direk yapmak istiyor
Nerde görsem tanırım bu olayı
😄😄 boşver fedom kötü mü geçti doğum günü bonus ları
Tecrübe diyelim haşimim hepimiz o yollardan sınandık çok şükür o hataları yapmayız dahaBiliyorsun bu işi 👍🏻
Moralim bozuldu bak şimdi gece gece
Forumda bos bos gezcene eline kağıt kalem al bildiğin tüm sitelerin ismini yaz sabah tek tek gir alÇok kötü dost kimse vermedi sabah ola hayrola bakalım
Doğum günü hediyesi attı dostumuz sağolsun onunla bir takılalımForumda bos bos gezcene eline kağıt kalem al bildiğin tüm sitelerin ismini yaz sabah tek tek gir al
Yatırım yapmadığın siteler daha cok veriyor emin ol bak
İyi kötü birşeyler çekersin sıkma canını
50 tl ekledi farzet oynama hemen önce bi topla hepsini sonra tek tek gir oyna
Baska siteden para alcam hemen ceketim diye piç etme bonusları
Bitirdin bizi haşimimSolomon’da atmış bolivarla panama bitirdi bizi
mesela bana 1 kisi bile atmiyor arkadaslar bana acayip kinlilerŞu oaralara yazık ediyorsun
Valla dost keşke rol yapabilen birine atsalar
Haydi bol şans yap ta bizi de görünDoğum günü hediyesi attı dostumuz sağolsun onunla bir takılalım![]()
Artık üzülemiyoruz da öyle alışmışız kiBitirdin bizi haşimim
😄😄
Sana niye vermiyorlar dost sen de roll parası atan birisin genelde ayıp etmişlermesela bana 1 kisi bile atmiyor arkadaslar bana acayip kinlilerbugunlerin acisini bende para varken cikartiyorum zeytindali uzatilmazsa yapacak birsey yok ben vermem kimsede bana vermez hayirlisi
![]()