- 10,011
- 2,287
- 113
yüzde 500 ne bonusuKnk tümbet yuzde 500 bonusu varmış la para yok alamadım sen aldın mı onu knk
yüzde 500 ne bonusuKnk tümbet yuzde 500 bonusu varmış la para yok alamadım sen aldın mı onu knk
Evet dedim ya en az 5 kere daha yatacaksinYine yatıyoz değişmiyo
Victor geldi diye yattık 🤣🤣Evet dedim ya en az 5 kere daha yatacaksin
Olabilir gffdVictor geldi diye yattık 🤣🤣
Bana günah keçisi çok bigün sen olursun bigün Victor. Ben yanlış oynadığım için yatmadık sizin yüzünüzden 🤣🤣Olabilir gffd
La 1000 lira telefon faturası vardı unuttum meşgalenin arasında parayı kaybedince aklıma geldi tüh 🤣🤣🤦🏻♂️🤦🏻♂️Olabilir gffd
Ben 4 kere daha ust uste lose olayim sansim acilirLa 1000 lira telefon faturası vardı unuttum meşgalenin arasında parayı kaybedince aklıma geldi tüh 🤣🤣🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Ben üstüste 25 kez para yatırıp çekemedim bugün çektim 🤣🤣Ben 4 kere daha ust uste lose olayim sansim acilir
Olur oyle seyler 5 kere ust uste yatarsin sonra 1 adimi gecip 6 jere yatatsin derken 30 yatirim 0 cekim şokuna ugrayabilirsinBen üstüste 25 kez para yatırıp çekemedim bugün çektim 🤣🤣
YaşandıOlur oyle seyler 5 kere ust uste yatarsin sonra 1 adimi gecip 6 jere yatatsin derken 30 yatirim 0 cekim şokuna ugrayabilirsin
Yasanmazsa kimse zararda olnaz herkes zengin olurdu ha slotcular bazen 50 yatirim 0 cekim ugtYaşandı
Slot oynamayın diye diye dilimde tüy bittiYasanmazsa kimse zararda olnaz herkes zengin olurdu ha slotcular bazen 50 yatirim 0 cekim ugt