- 11,528
- 5,701
- 113
@Muroo1988 reis bir iki takip ediyormuş gibi yap şöyle gel 🤣🤣

Bol şanslar dost@Muroo1988 reis bir iki takip ediyormuş gibi yap şöyle gel 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 850845
Bol sans dost@Muroo1988 reis bir iki takip ediyormuş gibi yap şöyle gel 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 850845
Bol şanslar@Muroo1988 reis bir iki takip ediyormuş gibi yap şöyle gel 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 850845
Şu angola 3.5 üst olur bak ben 2.5 aldığıma bakma 🤣Borc cok takibe devam 🥺😃
Olsun seni yiyek bitirek ne guzel olurŞu angola 3.5 üst olur bak ben 2.5 aldığıma bakma 🤣
Vermem ki puahahahah 🤣🤣Olsun seni yiyek bitirek ne guzel olur
Bol şans dost@Muroo1988 reis bir iki takip ediyormuş gibi yap şöyle gel 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 850845
Demi zaten muro var bi de bi kisi daga takip etse zaten 2 kisi vrrecen listeye de gerek yokVermem ki puahahahah 🤣🤣
Dağıtımı mı küçümsüyon 2200 aldık 900 dağıttık daha yatır çek yapacaklara yardımcı olduk. Övünmek için demiyom da hala daha bendeki parayla roll açmaya devam ediyom kazanç olursa hala dağıtım olacak 🤣🤣Demi zaten muro var bi de bi kisi daga takip etse zaten 2 kisi vrrecen listeye de gerek yok
Devre arasında o maç dost nerden bakıyorsun37 oldu 1 2 hâlâ
Betnanodan açtım 2 maç var yanlış macmis k bakma 😀Devre arasında o maç dost nerden bakıyorsun
Tmm talibiz gffDağıtımı mı küçümsüyon 2200 aldık 900 dağıttık daha yatır çek yapacaklara yardımcı olduk. Övünmek için demiyom da hala daha bendeki parayla roll açmaya devam ediyom kazanç olursa hala dağıtım olacak 🤣🤣
Banane maymunu değiştirmezsen olmaz🤣🤣Tmm talibiz gff