- 6,387
- 5,270
- 113
Ama boş geldim valla 750 den gittim ben 1k olsun derkenOo tahircigim hisgeldin![]()
Ama boş geldim valla 750 den gittim ben 1k olsun derkenOo tahircigim hisgeldin![]()
Bol sansEkli dosyayı görüntüle 760422 Reisler bu gelsin veya gelmesin 1750 lira çekip telefon faturası yatırıcam ondan sonra devam ederiz 3 K civarını bulursak 3 kişiye 250 veririz
aynı maça 2 dk kala daha zorlamazsın herhaldeEkli dosyayı görüntüle 760422 Reisler bu gelsin veya gelmesin 1750 lira çekip telefon faturası yatırıcam ondan sonra devam ederiz 3 K civarını bulursak 3 kişiye 250 veririz
45 dakikada iş bitti valla helalBuda won ya keşke yüklü girsem
Çok yaptım da bu sefer yapamam tel faturam var işi de bıraktık geçen ay ödemem lazım. Faturayı ödeyip devam edelimaynı maça 2 dk kala daha zorlamazsın herhalde![]()
allah kolaylık versinÇok yaptım da bu sefer yapamam tel faturam var işi de bıraktık geçen ay ödemem lazım. Faturayı ödeyip devam edelim
Bol sans dost kafana göreÇok yaptım da bu sefer yapamam tel faturam var işi de bıraktık geçen ay ödemem lazım. Faturayı ödeyip devam edelim
daha ne kadar devam edeceksinÇok yaptım da bu sefer yapamam tel faturam var işi de bıraktık geçen ay ödemem lazım. Faturayı ödeyip devam edelim
olmadı7 oldu sanırım
6-0 gösteriyo reis7 oldu sanırım