Attım dm
Cekim gelmis güzel kesene bereket dost bu oranlardan bana da lazım suan taktik versene puaha
O kolombiya maçı 4.5 üst alacaktım dost ama bulamadım maçıCekim gelmis güzel kesene bereket dost bu oranlardan bana da lazım suan taktik versene puaha
Sol de oriente maçıCekim gelmis güzel kesene bereket dost bu oranlardan bana da lazım suan taktik versene puaha
Hasim bizide unutmaÇekim ödendi
Bol şans dostlarOduller gonderildi @Hasim5454 hepimize senin sansin degsin. Kesene berekt bro
Sen bi bak bultene kafana yatan mac varsa söylersin dostSol de oriente maçı
Ya dm susmuyor kanka maça bakamıyorum şuan 🥸Sen bi bak bultene kafana yatan mac varsa söylersin dost
Haribimi bu forum daki insanlar ne yazık ki utanma duygularını yitirmişlerYa dm susmuyor kanka maça bakamıyorum şuan 🥸
Takip etseler atıcamda takip eden olmadı kiHaribimi bu forum daki insanlar ne yazık ki utanma duygularını yitirmişler
Dediğim maçta gol geldi 3.5 üstün oranı 3.10 falandıHaribimi bu forum daki insanlar ne yazık ki utanma duygularını yitirmişler
Takibe gerek duymuyorlar onlar yeter ki forumda bir kişi para kazansın direk dm lere çokuyorlar artikTakip etseler atıcamda takip eden olmadı ki
Kolombia liginde gol oranları her zman yüksektir dost ordan sağlam mac bulsan çok iyi kazanirsinDediğim maçta gol geldi 3.5 üstün oranı 3.10 falandı
Biliyorum dost bende sana söylüyorum işte 😂😂 A ligine oynamam ama regional ligi severim. Geçen rollde 6.5 üst oynadım bu lige calypso kanka az olmamış mı o diyor. Maç 6-2 bitti puahahahKolombia liginde gol oranları her zman yüksektir dost ordan sağlam mac bulsan çok iyi kazanirsin
Kazanamam artıkRoll açccc