- 13,746
- 11,024
- 113
Tesekkurler siz nasilsinizSelamlar cali nasılsın
Tesekkurler siz nasilsinizSelamlar cali nasılsın
Gordun mu nasil totem yaptım demek sende isliyor bundan sonra taktigi bulduk puahaNeeeeee 🥸🥸🥳🥳
Sözumun arkasındayım 4.25 ile 1.32 aynı kuponda.Çabuk sil çabuk sil puahahhaha 😂😂
Kanka tebrik et bi kerede herşeyi sen bilmiyon ya 😂😂Sözumun arkasındayım 4.25 ile 1.32 aynı kuponda.
İyiyim sagligim yerinde şükür. Bayağıdır forumda yoktum. Eski kırgınlıkları darginliklari bitirdim. Gecen güzel olsun.Tesekkurler siz nasilsiniz
TebriklerKanka tebrik et bi kerede herşeyi sen bilmiyon ya 😂😂
Geldi dostKazandın mı bakmadım kanka
Eskiler eskide kaldi. Sag olasin senin de gecen guzel olsun.İyiyim sagligim yerinde şükür. Bayağıdır forumda yoktum. Eski kırgınlıkları darginliklari bitirdim. Gecen güzel olsun.
TebriklerGeldi dost
1 1 bitmis la iste heryerde varBana şu sol de oriente molino viejo maçını bulabilecek varmı benim sitede yok maç
TeşekkürlerTebrikler
La oynamak için diyorum benim sitede yok1 1 bitmis la iste heryerde var
Bu rol bitecek mi artık dost kuruduk burda tek umut sensin suanBana şu sol de oriente molino viejo maçını bulabilecek varmı benim sitede yok maç
Cutaya da yazdım 3 günlük dünya boşuna sinirleniyoruz. Rollü kesmeyeyim sağlıcakla kalEskiler eskide kaldi. Sag olasin senin de gecen guzel olsun.
Rol bitti çekim veremiyom 1 saatte iki kere çekim verilmiyorBu rol bitecek mi artık dost kuruduk burda tek umut sensin suan
Oyle tabii. Sen de dost sag olasinCutaya da yazdım 3 günlük dünya boşuna sinirleniyoruz. Rollü kesmeyeyim sağlıcakla kal
Betgit oyleRol bitti çekim veremiyom 1 saatte iki kere çekim verilmiyor