- 14,080
- 3,750
- 113
Hadi ins bolca golEkli dosyayı görüntüle 853362 Dostlar tek adım gelirse 3 kişi 300 bol şans. Fatura olmasa 5 kişi verirdik de
Hadi ins bolca golEkli dosyayı görüntüle 853362 Dostlar tek adım gelirse 3 kişi 300 bol şans. Fatura olmasa 5 kişi verirdik de
Sağlık olsun dostNorveç yattı 1.62den 😂😂
Bol şansSponsor @bella
Gecmis olsun dostum
Sağolasın kuponda yatışta kafayı yemelikGecmis olsun dostum
Ayenn küçük orandan lose olmuş keske sadece o maça girsen dicem de is isten gecmis ne desem boş para etmez bir daha ki sefere artıkSağolasın kuponda yatışta kafayı yemelik
Hak ettin o 1.65i ekleyerekEkli dosyayı görüntüle 853389 Böyle oldu mu sinir oluyorum ya 3.40 oran neyine yetmiyorda norveçi ekliyorsun 😂
Almanya kadınları yazdım iy1.5 üst sildim Norveç’i yazdım ona sinir oluyom yoksa alışkınımdaAyenn küçük orandan lose olmuş keske sadece o maça girsen dicem de is isten gecmis ne desem boş para etmez bir daha ki sefere artık
Bi altta yazdığımı okusana 🤦🏻♂️🤦🏻♂️Hak ettin o 1.65i ekleyerek
Ozelestiri guzel sjsjsjsBi altta yazdığımı okusana 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Hepimiz bazen bu şekilde hatalar yapıyoruz ilk aklımıza gelen maca basmayip tercih değiştirince sonu hüsran oluyor maalesef senin de sıkıntıların vardi faturanın felan ödersin de nasip olmadı işte bulunur elbet yine bir çıkış kapısı dostAlmanya kadınları yazdım iy1.5 üst sildim Norveç’i yazdım ona sinir oluyom yoksa alışkınımda
😁Gecmis olsun dostum
Hee ya şimdi bide yattığım maçta dakka 50de gol geliyor iyice deli ediyorlar adamı 🥸🥸🤦🏻♂️Ozelestiri guzel sjsjsjs
Alistik la saglik olsunHee ya şimdi bide yattığım maçta dakka 50de gol geliyor iyice deli ediyorlar adamı 🥸🥸🤦🏻♂️
Ateşimden Norveç’te yangın çıkmışAlistik la saglik olsun
Buluruz ya nasipHepimiz bazen bu şekilde hatalar yapıyoruz ilk aklımıza gelen maca basmayip tercih değiştirince sonu hüsran oluyor maalesef senin de sıkıntıların vardi faturanın felan ödersin de nasip olmadı işte bulunur elbet yine bir çıkış kapısı dost