Reis basket oynamıyorum ben yaBasket bas
Harbi maç yok. Bugün Amerika rats ligi diye bi lig başlaması lazım saat 8de. 7-8 gol çıkıyor her maç başlar mı acabaBakalım bültende de maç Kalmadı![]()
Kral güzel maç yoksa acele etme akşamı bekle o haldeReis basket oynamıyorum ben ya
Volaybol salla futbol yok ne yapalimHarbi maç yok. Bugün Amerika rats ligi diye bi lig başlaması lazım saat 8de. 7-8 gol çıkıyor her maç başlar mı acaba
Yok o kadarda sabırlı değilim hem roll takip edenlere ayıp olur ayarlıcaz bişeylerKral güzel maç yoksa acele etme akşamı bekle o halde
Gir dedeye 400 lük 3 tane yapıştırHarbi maç yok. Bugün Amerika rats ligi diye bi lig başlaması lazım saat 8de. 7-8 gol çıkıyor her maç başlar mı acaba
Dolandırıcı oyun zeus odin thor hikaye ragnar lothbrook şahaneGir dedeye 400 lük 3 tane yapıştır
Şansın varsa oyna rahat gelirHarbi maç yok. Bugün Amerika rats ligi diye bi lig başlaması lazım saat 8de. 7-8 gol çıkıyor her maç başlar mı acaba
La vur gitsin vermezsede canın sağolsunDolandırıcı oyun zeus odin thor hikaye ragnar lothbrook şahane
6 saat icinde fitbol yok bultende mecbur salla baskete voleybolaDolandırıcı oyun zeus odin thor hikaye ragnar lothbrook şahane
Şuan 1.50 vardırŞansın varsa oyna rahat gelir
O sebeb demedim takip edenlere yine ödül wer kasanın fazlası warsa oynama akşamı bekle dedimYok o kadarda sabırlı değilim hem roll takip edenlere ayıp olur ayarlıcaz bişeyler
Var birazdan Hindistan Kore kadınlar falan var ama onları beklemem sizi bekletmem6 saat icinde fitbol yok bultende mecbur salla baskete voleybola
Bu geldi bu aradaŞansın varsa oyna rahat gelir
Kanka onlar yazı tura bildiğin çeyrek alt yada üst salla geç nasipte varsa olurBasket oynamıyorum da Çin basket başlayacak ne olur dostlar 12 dakka oynanıyormuş