Neyin var la ne olduMakarayı her zaman yaparız şimdi değil
Neyin var la ne olduMakarayı her zaman yaparız şimdi değil
Tahir 5200 geldi kanka 5k çektim senle 2-2 kırışıp 1 K dağıtalım mı kanka 4 kişiyede atalım burdaki herkesin gönlü olsunWon bee
Tamam aga öyle yapalımTahir 5200 geldi kanka 5k çektim senle 2-2 kırışıp 1 K dağıtalım mı kanka 4 kişiyede atalım burdaki herkesin gönlü olsun
Kanka çekim verirken çekim geldi awwe 🥸Her zaman doğru ata oynarım tebrikler bana aw ellerine sağlık @Hasim5454 çekim verdin mi
Sen ibanını at senin 2kyı yollayım önceTamam aga öyle yapalım
HahHhh@aHer zaman doğru ata oynarım tebrikler bana aw ellerine sağlık @Hasim5454 çekim verdin mi
Malatyalıya söz verdin bak 3k olursa 500 senin diye sen sözünü yere düşürmesin tahir kardeşimBenden daha çok kazanmışım valla bravo Ekli dosyayı görüntüle 885199
Hayır sözünü yemezMalatyalıya söz verdin bak 3k olursa 500 senin diye sen sözünü yere düşürmesin tahir kardeşim
O zaman burdaki arkadaşlara atmamak gerek @Hasim5454 birini malatyali yaz kanka gerisi sendeMalatyalıya söz verdin bak 3k olursa 500 senin diye sen sözünü yere düşürmesin tahir kardeşim
Verme buradaki arkadaşlara sen sözünü tutO zaman burdaki arkadaşlara atmamak gerek @Hasim5454 birini malatyali yaz kanka gerisi sende
Bu maçın skoru ilk periyot 56 mı bitti ya 67 gösteriyor bendeBenden daha çok kazanmışım valla bravo Ekli dosyayı görüntüle 885199
Bol şanslar dilerim 🙏Sponsor @tefeci @tahir1603 üstüne birazda ben kattım
4 kişi 300 tl gönder Mehmet biri malatyali olsun aktifse şuan @Malatyali44 kendi payından 200 daha vericemVerme buradaki arkadaşlara sen sözünü tut
Nasıl yapcaz o zaman kankaO zaman burdaki arkadaşlara atmamak gerek @Hasim5454 birini malatyali yaz kanka gerisi sende
67 bittiBu maçın skoru ilk periyot 56 mı bitti ya 67 gösteriyor bende
Ne boş muhabbeti aga sana ne oluyor kiŞurda dönen Boş muhabbetlerin hastası olduk artık aq
Kuşluk vakti namazına durmuştur yani söz sözdür yanlış anlama yazdın artık böyle şeyler ilerde olmadık yerde sorun çıkartır sonra4 kişi 300 tl gönder Mehmet biri malatyali olsun aktifse şuan @Malatyali44 kendi payından 200 daha vericem