- 27,772
- 16,788
- 113
Askı gol olsun
30:50de durdu sebebini bilmiyorum ama. Betsapide fırtınalı hava yazıyor belki ondandırDk 32 geri çektiler
Kanka oynanmıyor maç durdu la 😂😂😂Askı gol olsun
Aynen 15 dakikadır kilitli maç 😀Kanka oynanmıyor maç durdu la 😂😂😂
İptal olur bu kesin ben bişeyler yemeye gidiyorum acıktımKanka oynanmıyor maç durdu la 😂😂😂
Senin yüzünden bu maca da ilk yari golune girdim sna güvenip gelmezse 600k sen odicen puahaİptal olur bu kesin ben bişeyler yemeye gidiyorum acıktım
600liradır o 600k olsa duramayız 😂Senin yüzünden bu maca da ilk yari golune girdim sna güvenip gelmezse 600k sen odicen puaha
Benim en düşük kuponum 80k dost dua et de bu maçta gol gelsin yoksa evine haciz gelir puaha600liradır o 600k olsa duramayız 😂
Puahahah sen önce ldudan bi korner getirde 😂😂Benim en düşük kuponum 80k dost dua et de bu maçta gol gelsin yoksa evine haciz gelir puaha
8.5 korner la 7 tane çıkmış bilePuahahah sen önce ldudan bi korner getirde 😂😂
8 tane ne 7si 😂8.5 korner la 7 tane çıkmış bile
İptal olursa iade mi oluyor8.5 korner la 7 tane çıkmış bile
Gol attı adamlar 3-0 oldu ula. Bununda 9 oranı vardı İy 2.5 üst8 tane ne 7si 😂
8 mi olmuş puaha ilk yarıdan 8.5 gelmis bile senin bu Arjantin mac oynaniliyormu suan ne alemde sure habire değişiyor8 tane ne 7si 😂
İptal olacak gibi8 mi olmuş puaha ilk yarıdan 8.5 gelmis bile senin bu Arjantin mac oynaniliyormu suan ne alemde sure habire değişiyor
Yok 30:50de durdu maç. Ben onu ilk yarı 8.5 oynadın sanıyom maç sonucuymuş. Sen madem bana bakıp oynadığını itiraf ettin gelince ben ne alıyom onu söyle 😂😂8 mi olmuş puaha ilk yarıdan 8.5 gelmis bile senin bu Arjantin mac oynaniliyormu suan ne alemde sure habire değişiyor
Daha kalkmadı bet365den canlıda duruyorMaç iade sanırım.
Salak gibi diğer Arjantin macina girecektim gol oldu ordan hasime güvenip bu maçı ilave ettik hata ettik puahaİptal olacak gibi
Erhan parayı göreli selam vermez oldunSenin yüzünden bu maca da ilk yari golune girdim sna güvenip gelmezse 600k sen odicen puaha