- 3,566
- 996
- 113
konu sayfası 2 sayfa zaten ben 1 sayfayı okuyup bol şans dedim. diğer kuponlarına bol şans olsun o zaman.Dost bi role girdin mi son mesajada bak ondan sonra yaz naçizane tavsiyem 😂😂
konu sayfası 2 sayfa zaten ben 1 sayfayı okuyup bol şans dedim. diğer kuponlarına bol şans olsun o zaman.Dost bi role girdin mi son mesajada bak ondan sonra yaz naçizane tavsiyem 😂😂
İlk sayfayı okuma işte son sayfayı oku kupon kaybetmiş mi devam mı anlaşılır zaten o zaman. Teşekkürler iyi dileğin içinkonu sayfası 2 sayfa zaten ben 1 sayfayı okuyup bol şans dedim. diğer kuponlarına bol şans olsun o zaman.
tamam dostum kızmana gerek yokİlk sayfayı okuma işte son sayfayı oku kupon kaybetmiş mi devam mı anlaşılır zaten o zaman. Teşekkürler iyi dileğin için
Kızmadım dost naçizane tavsiyemdir. 🍀tamam dostum kızmana gerek yokşimdi benim ardımdan biride bol şans der boşver
Forum kültüründe tavsiyeye ihtiyacım yok . Bol şans dedim cevap vermene de gerek yoktu yattıysa kupon. Yapacağın diğer kuponlar içinde bol şans diledim. iyi forumlar.Kızmadım dost naçizane tavsiyemdir. 🍀
Bol şanslar 🤣tamam dostum kızmana gerek yokşimdi benim ardımdan biride bol şans der boşver
Dostum bidaha ne konuma gel bol şans dile nede ben senin konuna geleyim. İyi geceler 🍀🌙Forum kültüründe tavsiyeye ihtiyacım yok . Bol şans dedim cevap vermene de gerek yoktu yattıysa kupon. Yapacağın diğer kuponlar içinde bol şans diledim. iyi forumlar.
Bi biramız yok mu 😂😂Bol şanslar 🤣
aman durBol şanslar 🤣
Hayatin boyunca yapacağın kuponlar için diledim ben de😀Dostum bidaha ne konuma gel bol şans dile nede ben senin konuna geleyim. İyi geceler 🍀🌙
Ben bıraktım içmiyorumBi biramız yok mu 😂😂
Puahahah adam forum kültürü diyor forum kültürü neymiş abi yeni yeni adetler 😂😂Hayatin boyunca yapacağın kuponlar için diledim ben de😀
BaşlaBen bıraktım içmiyorum
sakin ol boşver dikkate alacağım dediğiniDostum bidaha ne konuma gel bol şans dile nede ben senin konuna geleyim. İyi geceler 🍀🌙
Votka içen adamın kendine saygısı yoktur kolonyağı içiyon resmen 😂Absolut olur ama
Ben sana kızmıyorum düzgünce bi istekte bulunuyorum sen beni tersliyorsun 😂sakin ol boşver dikkate alacağım dediğini![]()
sen beni tersliyorsun kupon yattıktan sonra bol şans dilediğim için. Bende kusura bakma 2 sayfayıyı okumadım yatmış.Diğer kuponlar için bol şans dedim dost sıkıntı yokBen sana kızmıyorum düzgünce bi istekte bulunuyorum sen beni tersliyorsun 😂