- 12,405
- 5,966
- 113
Hadi işallahEkli dosyayı görüntüle 855593 87de bi gol daha geliyo
Hadi işallahEkli dosyayı görüntüle 855593 87de bi gol daha geliyo
Sağol hocamGeçmiş olsun kral
Ya hak @sinansrml63Ekli dosyayı görüntüle 855593 87de bi gol daha geliyo
Orası öyle 😂Bugun sen kazanıyorsun ama yarin kaybetmen lazım puaha
Ins dost hem paramizdan hem sağlığımizdan hemde vaktimizden olduk artık kumar isi harbiden Nalet birsey durmayi bilmezsen eger daha çok sıkıntılar olur Allah hepimize yardim etsin dostSağolasın hocam. Neyse 39 yaşında dibe battık bi daha başka şehirde tekrar yukarı çıkmasını bilicez![]()
Aynen öyle. Neyse iyi tarafından bakıyorum belki de farklı bi şehirden 0dan başlayarak daha iyi olacakIns dost hem paramizdan hem sağlığımizdan hemde vaktimizden olduk artık kumar isi harbiden Nalet birsey durmayi bilmezsen eger daha çok sıkıntılar olur Allah hepimize yardim etsin dost
91 de güzel dakika 😀87de gelmediyse son şansımız 89. Eğer 89da da gelmezse yattık 😂😂😂
Hayat iste dediğin gibi de olabilir aslında insan her kaybedisinde daha da olgunlasiyor umarım bundan sonrası için iyi şeyler olur hayatin da dost yeter ki pes etmeAynen öyle. Neyse iyi tarafından bakıyorum belki de farklı bi şehirden 0dan başlayarak daha iyi olacak
Gecen aydın,şansın açık olsun.Ekli dosyayı görüntüle 855586 Son tur son şans 🍀
Olursa 4-2 bence4-2 5-1 olsun bizim olsun gözüm kaldı 🥸
Memur musun kral?Aynen öyle. Neyse iyi tarafından bakıyorum belki de farklı bi şehirden 0dan başlayarak daha iyi olacak
Dost totemlerimi bozuyon 😂Olursa 4-2 bence
Valla 4-1 demiştim, 4-2 de olur işalla hocam 😀Dost totemlerimi bozuyon 😂
Bitti maç uzatmadıValla 4-1 demiştim, 4-2 de olur işalla hocam 😀
Sağlık olsun kral @sinansrml63Bitti maç uzatmadı