- 1,247
- 440
- 83
Rastgele bromLemina oyunda gelsinnnn 🥸Ekli dosyayı görüntüle 856883
Rastgele bromLemina oyunda gelsinnnn 🥸Ekli dosyayı görüntüle 856883
Hangi ligi diyorsun kanka ben Fransa’dan bahsediyorum dünya maçlarındanYa 5 10 gol olur ya 1 atar bırakırlar o liglerde, takip edip oynamak biraz daha yükseltiyor şansı
Şu Sırbistan amatör ligi gibi şike ligi mesela.Hangi ligi diyorsun kanka ben Fransa’dan bahsediyorum dünya maçlarından
Alakası yok kanka asıl şike ligi dünya kupası şampiyonlar ligi. O maç 6-1 olmuş daha ne olsun bölgesel liglerde çıkıyor zaten golŞu Sırbistan amatör ligi gibi şike ligi mesela.
3 1fransaAlakası yok kanka asıl şike ligi dünya kupası şampiyonlar ligi. O maç 6-1 olmuş daha ne olsun bölgesel liglerde çıkıyor zaten gol
Şampiyonlar liginde en son şike GS Liverpool maçında döndü doğru 1.65 1.7 oran vardı yedirmediler dünya alemi s.iktilerAlakası yok kanka asıl şike ligi dünya kupası şampiyonlar ligi. O maç 6-1 olmuş daha ne olsun bölgesel liglerde çıkıyor zaten gol
Sen basketten devam et kanka 😂😂😂Şampiyonlar liginde en son şike GS Liverpool maçında döndü doğru 1.65 1.7 oran vardı yedirmediler dünya alemi s.iktiler
İptal etti tüh 😂😂7-1 bi tane daha la
Geri verdi 😂😂İptal etti tüh 😂😂
Bitti artık o8 oldu Sırplar hadi şike yapın bir gol daha
Bulmuş parayı haşimo bol şansLemina oyunda gelsinnnn 🥸Ekli dosyayı görüntüle 856883