- 11,526
- 5,701
- 113
Bol şanslarLemina oyunda gelsinnnn 🥸Ekli dosyayı görüntüle 856883
Saldım zehri parlament paramı hazırlaLemina oyunda gelsinnnn 🥸Ekli dosyayı görüntüle 856883
Gelsin bol şansLemina oyunda gelsinnnn 🥸Ekli dosyayı görüntüle 856883
Bol şanslarLemina oyunda gelsinnnn 🥸Ekli dosyayı görüntüle 856883
Güzel yemesi iyi oldu he türlü atarFransa tehlikeli atakları 40-3 topla oynama % 71 ama Fransa gol yedi
Ne iyisi kanka şike yapıyorlar şerefsizler. Dünkü Hırvatistan maçı gibi aynı dakka 12de 2-0 yapmış bida gol atmıyor. 3-0 olsa direnç kırılacak şov yapacaklarGüzel yemesi iyi oldu he türlü atar
Futbola alt oynar yatarım şansa şikeye denk gelirsem kazanırım iki ucu boklu değnek valla futbolNe iyisi kanka şike yapıyorlar şerefsizler. Dünkü Hırvatistan maçı gibi aynı dakka 12de 2-0 yapmış bida gol atmıyor. 3-0 olsa direnç kırılacak şov yapacaklar
Futbol iyidir sabırsızlanıyorum yada oran az geliyor aç gözlülük yapıyorum böyle şike liglerine giriyorumFutbola alt oynar yatarım şansa şikeye denk gelirsem kazanırım iki ucu boklu değnek valla futbol
Ya 5 10 gol olur ya 1 atar bırakırlar o liglerde, takip edip oynamak biraz daha yükseltiyor şansıFutbol iyidir sabırsızlanıyorum yada oran az geliyor aç gözlülük yapıyorum böyle şike liglerine giriyorum
Takip vaktiSırbıstan 6-1 oldu 2 gol lazım