Bol şans broBetgit freebet kuponu gelirse 1-2 adım daha deneriz.Ekli dosyayı görüntüle 764211
Eyvallah reisBol şans bro
Gelsin kupon da bi rol açtır bana ruhum daraldı bugün çokCaracas CD aguila won botafogo hala rezalet
Gelmez kiGelsin kupon da bi rol açtır bana ruhum daraldı bugün çok![]()
Getiririz ne lazım şimdi betco girmiyor niyeyse bendeGelmez ki
Ben betcodan oynamam ki zatenGetiririz ne lazım şimdi betco girmiyor niyeyse bende
Kime diyon?Senin verdiğin kuponun içini si sadece senden seçtiğim maçtan kaybetti 3klik kupon
Sana değilKime diyon?
Laa gardas sordun söyledik tercih senindi oynayip oynamamak sana kalmış biz istermiyiz kaybedesin niye küfürlü konuşuyorsun sans ne yapalım nasip tutsaydı ama böyle konusmayacaktinSana değil
Çok acil lazımdı yarina neyse sağlık olsun özür dilerim yapacak bir şey yokLaa gardas sordun söyledik tercih senindi oynayip oynamamak sana kalmış biz istermiyiz kaybedesin niye küfürlü konuşuyorsun sans ne yapalım nasip tutsaydı ama böyle konusmayacaktin
Hakkını helal et vallahi gardasim yardımcı olmaya çalıştım olmadı özür dilemene gerek yok bir anlık sinirle olur ama inan bana sadece yardımcı olmak istedim bende üzüldüm inan kaybettiğine bir de benim dediğim maçtanSana değil
Estağfurullah, helal olsunHakkını helal et vallahi gardasim yardımcı olmaya çalıştım olmadı özür dilemene gerek yok bir anlık sinirle olur ama inan bana sadece yardımcı olmak istedim bende üzüldüm inan kaybettiğine bir de benim dediğim maçtan