- 2,933
- 810
- 113
Arkadaşlar 15 kadar icra dosyam vardı 2 si açık gerisini ödedim de harç masrafı diye ödeme yapmadım gidip de. Harç masrafı ödenmeyen dosya açık mi gözükür, kapalı mı???
EvetArkadaşlar 15 kadar icra dosyam vardı 2 si açık gerisini ödedim de harç masrafı diye ödeme yapmadım gidip de. Harç masrafı ödenmeyen dosya açık mi gözükür, kapalı mı???
açık görünür ayrıca harç masrafını öderken ilgili icra dairelerine dilekçe ile şunu da belirt; icra kesimi bankalara gönderilen yazıların da kaldırılması için ilgili bankalara yazı yazılmasını istiyorum vs. sebep ilerleyen dönemde dosya kapalı bile olsa eğer o icra dairesi bankalara haciz yazısı gönderiyse kredi vs çekimde hep önüne gelecektir.Arkadaşlar 15 kadar icra dosyam vardı 2 si açık gerisini ödedim de harç masrafı diye ödeme yapmadım gidip de. Harç masrafı ödenmeyen dosya açık mi gözükür, kapalı mı???
Aynen bunu yapmadiydim zamaninda kalkmamisdi benim sonra gittim bunu yaptiydimaçık görünür ayrıca harç masrafını öderken ilgili icra dairelerine dilekçe ile şunu da belirt; icra kesimi bankalara gönderilen yazıların da kaldırılması için ilgili bankalara yazı yazılmasını istiyorum vs. sebep ilerleyen dönemde dosya kapalı bile olsa eğer o icra dairesi bankalara haciz yazısı gönderiyse kredi vs çekimde hep önüne gelecektir.
Bende borcu ödedim harç falan gidip ödemedim uzak diye icra dairesi iban alma falan kafa da basmadı 7 8 ay kadar açık gözüküyordu bi anda takipsizlik haricen tahsil nedeniyle diye yazdı kapandı anlamadımArkadaşlar 15 kadar icra dosyam vardı 2 si açık gerisini ödedim de harç masrafı diye ödeme yapmadım gidip de. Harç masrafı ödenmeyen dosya açık mi gözükür, kapalı mı???
Teşekkürler gardaş ama ben gidip odemedim kapalı gözüküyor yine de gidip sorayım mi bı? Veyahut başka işlem gözüküyor mu?açık görünür ayrıca harç masrafını öderken ilgili icra dairelerine dilekçe ile şunu da belirt; icra kesimi bankalara gönderilen yazıların da kaldırılması için ilgili bankalara yazı yazılmasını istiyorum vs. sebep ilerleyen dönemde dosya kapalı bile olsa eğer o icra dairesi bankalara haciz yazısı gönderiyse kredi vs çekimde hep önüne gelecektir.
Hangi vergi dairesine borcun varsa orayı ara hesap numarası verirler gitmeden ödeyebilirsin.ödediğin zaman en kısa sürede kapanır kazanmazsa vergi dairesinin arayıp ödediğini söyle kapanmasını istiyorum harcı ödedim de kapatırlarArkadaşlar 15 kadar icra dosyam vardı 2 si açık gerisini ödedim de harç masrafı diye ödeme yapmadım gidip de. Harç masrafı ödenmeyen dosya açık mi gözükür, kapalı mı???
Kardeş dosya uyapta kapalı yazıyor yine de gidip sorayım mi bı çünkü kredi kartı falan çıkmıyorHangi vergi dairesine borcun varsa orayı ara hesap numarası verirler gitmeden ödeyebilirsin.ödediğin zaman en kısa sürede kapanır kazanmazsa vergi dairesinin arayıp ödediğini söyle kapanmasını istiyorum harcı ödedim de kapatırlar
E devlete e girince kapalı yazıyorsa kapanmıştırKardeş dosya uyapta kapalı yazıyor yine de gidip sorayım mi bı çünkü kredi kartı falan çıkmıyor
Ana+ harç parasını yatırdın mı neden dosya açık kalsın ki?Arkadaşlar 15 kadar icra dosyam vardı 2 si açık gerisini ödedim de harç masrafı diye ödeme yapmadım gidip de. Harç masrafı ödenmeyen dosya açık mi gözükür, kapalı mı???
kapanmı olması bankalarda hacizi kaldırmaz. bankadaki haczin kalkması için ilgili icra dairesinin aynı bankalra yazı göndermesi lazım. buda sana 6 7 bankaya gönderidler diyelim en fzla 100 tl extra masraf çıkarTeşekkürler gardaş ama ben gidip odemedim kapalı gözüküyor yine de gidip sorayım mi bı? Veyahut başka işlem gözüküyor mu?
Bu işlemi tek bı icra dairesinden halledebilir miyim?kapanmı olması bankalarda hacizi kaldırmaz. bankadaki haczin kalkması için ilgili icra dairesinin aynı bankalra yazı göndermesi lazım. buda sana 6 7 bankaya gönderidler diyelim en fzla 100 tl extra masraf çıkar
TeşekkürlerE devlete e girince kapalı yazıyorsa kapanmıştır
Gidip sorma diye dedim internetten numarasını bul ara boşuna gitme
Kardeş benim dosyalar kapalı gözüküyor da gidi bende bu işlemi yapayım mı, dilekçe yazayım mi?Aynen bunu yapmadiydim zamaninda kalkmamisdi benim sonra gittim bunu yaptiydim
Açık gözükür dosyanın içerisine gir bak harç tutarina zaten yüksek cikmiyo icra dosyasına bağlı olarak icra dairesinin ibanina atarsan kapatilirArkadaşlar 15 kadar icra dosyam vardı 2 si açık gerisini ödedim de harç masrafı diye ödeme yapmadım gidip de. Harç masrafı ödenmeyen dosya açık mi gözükür, kapalı mı???
Kapalı gorunuyorsa yapma reis gerek yok kapatılmış seninKardeş benim dosyalar kapalı gözüküyor da gidi bende bu işlemi yapayım mı, dilekçe yazayım mi?