http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Harç Masrafı İcra

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,932
810
113
Arkadaşlar 15 kadar icra dosyam vardı 2 si açık gerisini ödedim de harç masrafı diye ödeme yapmadım gidip de. Harç masrafı ödenmeyen dosya açık mi gözükür, kapalı mı???

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,875
1,412
113
Arkadaşlar 15 kadar icra dosyam vardı 2 si açık gerisini ödedim de harç masrafı diye ödeme yapmadım gidip de. Harç masrafı ödenmeyen dosya açık mi gözükür, kapalı mı???
açık görünür ayrıca harç masrafını öderken ilgili icra dairelerine dilekçe ile şunu da belirt; icra kesimi bankalara gönderilen yazıların da kaldırılması için ilgili bankalara yazı yazılmasını istiyorum vs. sebep ilerleyen dönemde dosya kapalı bile olsa eğer o icra dairesi bankalara haciz yazısı gönderiyse kredi vs çekimde hep önüne gelecektir.

buluk42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
193
53
28
açık görünür ayrıca harç masrafını öderken ilgili icra dairelerine dilekçe ile şunu da belirt; icra kesimi bankalara gönderilen yazıların da kaldırılması için ilgili bankalara yazı yazılmasını istiyorum vs. sebep ilerleyen dönemde dosya kapalı bile olsa eğer o icra dairesi bankalara haciz yazısı gönderiyse kredi vs çekimde hep önüne gelecektir.
Aynen bunu yapmadiydim zamaninda kalkmamisdi benim sonra gittim bunu yaptiydim

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,724
6,247
113
bu konudan aynı günde en az 5kere açılıyor

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,185
1,446
113
Bende borcu ödedim harç falan gidip ödemedim uzak diye icra dairesi iban alma falan kafa da basmadı 7 8 ay kadar açık gözüküyordu bi anda takipsizlik haricen tahsil nedeniyle diye yazdı kapandı anlamadım

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,932
810
113
Teşekkürler gardaş ama ben gidip odemedim kapalı gözüküyor yine de gidip sorayım mi bı? Veyahut başka işlem gözüküyor mu?

Ekli dosyalar

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,386
658
113
Hangi vergi dairesine borcun varsa orayı ara hesap numarası verirler gitmeden ödeyebilirsin.ödediğin zaman en kısa sürede kapanır kazanmazsa vergi dairesinin arayıp ödediğini söyle kapanmasını istiyorum harcı ödedim de kapatırlar

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,932
810
113
Hangi vergi dairesine borcun varsa orayı ara hesap numarası verirler gitmeden ödeyebilirsin.ödediğin zaman en kısa sürede kapanır kazanmazsa vergi dairesinin arayıp ödediğini söyle kapanmasını istiyorum harcı ödedim de kapatırlar
Kardeş dosya uyapta kapalı yazıyor yine de gidip sorayım mi bı çünkü kredi kartı falan çıkmıyor

sabri0235

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,391
1,496
113
Ana+ harç parasını yatırdın mı neden dosya açık kalsın ki?

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,875
1,412
113
Teşekkürler gardaş ama ben gidip odemedim kapalı gözüküyor yine de gidip sorayım mi bı? Veyahut başka işlem gözüküyor mu?
kapanmı olması bankalarda hacizi kaldırmaz. bankadaki haczin kalkması için ilgili icra dairesinin aynı bankalra yazı göndermesi lazım. buda sana 6 7 bankaya gönderidler diyelim en fzla 100 tl extra masraf çıkar

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,578
2,046
113
Beyler konuya ek olarak maaştan kesiyor benim yine de uyapta güncellendi haciz işlem vs gözüküyor bir sorun olur mu evle ilgili vs ?

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,589
1,000
113
Açık görünür sistemde

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,932
810
113
kapanmı olması bankalarda hacizi kaldırmaz. bankadaki haczin kalkması için ilgili icra dairesinin aynı bankalra yazı göndermesi lazım. buda sana 6 7 bankaya gönderidler diyelim en fzla 100 tl extra masraf çıkar
Bu işlemi tek bı icra dairesinden halledebilir miyim?

Sprenlet1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
997
139
63
Açık gözükür dosyanın içerisine gir bak harç tutarina zaten yüksek cikmiyo icra dosyasına bağlı olarak icra dairesinin ibanina atarsan kapatilir