Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hapishane Filmleri Hk.

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,618
1,317
113
Selamın aleykum dostlarım hapishanede geçen özellikle kaçma türü olan konusu güzel izlediğiniz filmleri paylasirmisiniz Esaretin bedeli yeşil yol kelebek alcatrazdan kacis vs
Recep İvedik 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13 hepsini izle

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,395
4,192
113
Izlemediklerim var paylaşım yapan dostlarım tek tek izleyecem şu 1963 yapımı izlemedim ilk ondan baslayacam The Great Escape

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,656
4,530
113
Eskiden vardı galiba ya da hiç mi olmadı Türkiye'de 😀
Yok dost ya açık ya kapalı açığa eskiden yarı açık diyorlardı açık şuan fabrika açığa geçtin mi çalışmak zorundasın yarı fırında ya bahçıvan yada temizlikte kapalı daha iyi akşama kadar yat açığın güzel yanı sadece istediğin zaman kantin ve telefon hakkın var

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Selamın aleykum dostlarım hapishanede geçen özellikle kaçma türü olan konusu güzel izlediğiniz filmleri paylasirmisiniz Esaretin bedeli yeşil yol kelebek alcatrazdan kacis vs
Dizi olarak prison break eğer izlemediysen senin için çok iyi bisey çünkü ben hafizami silip tekrar izlemek istiyorum, alcatraz dan kaçmak var eski bir film , papillion var iyi ama çok iyi mi dersen tartışılır

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,065
1,735
113
bende 6 ay yattım çıkınca bütün filmleri izledim bu temada insanın canı istiyor