- 4,636
- 4,666
- 113
Yok bawemın kalsın ben kendim giderim 😆Gel benimle takıl bir ay değil 10 gün içinde gidersin
Yok bawemın kalsın ben kendim giderim 😆Gel benimle takıl bir ay değil 10 gün içinde gidersin
Sen şu roll açıp kazandığında dağıtımı yapmayıp kaybolan değil misin senin geyiğini en az 10 konuda gördüm birkez de yapmamışsın bunu 😆Bana bak Muro canımı sıkma canım burnumda zaten ağlamak üzereyim zaten siktir git canımı sikma
HahahahahhahaYok bawemın kalsın ben kendim giderim 😆
32Dostum yaş kaç senin
Şaka yapıyorsun gerçek olamaz antepli yapmaz öyle birşeySen şu roll açıp kazandığında dağıtımı yapmayıp kaybolan değil misin senin geyiğini en az 10 konuda gördüm birkez de yapmamışsın bunu 😆
Konularda denk gelmişti öyle şeyler yazmıştı millet bilmem gerçek mi değil mi 😄Şaka yapıyorsun gerçek olamaz antepli yapmaz öyle birşey
Ya dayı Allahını seviyorsan neye ağlıcam diyorsun. Kaç yaşına gelmişsin. Görende sene yatacaksın. Git yat kurtul işte. Gözünü seveyim kendini dalga konusuna aldırma burda.
Gerçek dostKonularda denk gelmişti öyle şeyler yazmıştı millet bilmem gerçek mi değil mi 😄