Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hapis Cezası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atakan1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
104
43
Arkadaşlar 2021 yılında bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay ceza almıştım habg kararı verilmişti 2023 yılındada bir suçtan 9 ay ceza aldım avukat cezaevine girdi çıktı yapacaksın dedi fakat bu ikinci suçta mahkemede hakim bana sabıkan yok dedi birde benim %50 pskiyatri raporum var birde 2012 yılında GATA askeri pksiyatri çürük raporu vermişti bu ikinci suç için hakim beni adli psikiyatriye yatma kararı verdi daha önce adlı psikiyatri de yatan varmı ben normal kapalı pskiyatride yatmistim adlı psikiyatride yatmadım hiç sizce yattıktan sonra bana cezai ehliyeti yoktur raporu verirlermi ? Ayrıeten adlı psikiyatri benden gelince askerlik raporumu birde engelli raporumunda getirmemi istediler

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,311
23,642
113
Arkadaşlar 2021 yılında bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay ceza almıştım habg kararı verilmişti 2023 yılındada bir suçtan 9 ay ceza aldım avukat cezaevine girdi çıktı yapacaksın dedi fakat bu ikinci suçta mahkemede hakim bana sabıkan yok dedi birde benim %50 pskiyatri raporum var birde 2012 yılında GATA askeri pksiyatri çürük raporu vermişti bu ikinci suç için hakim beni adli psikiyatriye yatma kararı verdi daha önce adlı psikiyatri de yatan varmı ben normal kapalı pskiyatride yatmistim adlı psikiyatride yatmadım hiç sizce yattıktan sonra bana cezai ehliyeti yoktur raporu verirlermi ? Ayrıeten adlı psikiyatri benden gelince askerlik raporumu birde engelli raporumunda getirmemi istediler
Daha önce girdi çıktı Yaptın mı

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,311
23,642
113
Vermezler dostum kesin ceza'dasın Emin ol

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,311
23,642
113
Ilk defa gidersen en fazla 3 gün 5 gün yatarsın

atakan1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
104
43
Rapor motor önemli değil cezaevini görsen kendi kendine konuşanlar mı dersin açık cezada neleri var
Hocam benim baya bir pskiyatri evveliyatim var bana konulan teşhisler nefrotik kişilik bozukluğu zeka geriliği bipolar anskyete bozukluk

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,311
23,642
113
Hocam benim baya bir pskiyatri evveliyatim var bana konulan teşhisler nefrotik kişilik bozukluğu zeka geriliği bipolar anskyete bozukluk
Kral Sen anlamıyor musun Diyorum ki cezaevinde kendi kendine konuşanlar duvara bakıp konuşanlar kendini yere atıp yatanlar bunların da raporları var ama rapor mapor dinlemiyor cezaevine gönderiyor bu dediğimi yaz kenara Dost acı söyler yanlış anlama ben o anları söylüyorum

atakan1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
104
43
Kral Sen anlamıyor musun Diyorum ki cezaevinde kendi kendine konuşanlar duvara bakıp konuşanlar kendini yere atıp yatanlar bunların da raporları var ama rapor mapor dinlemiyor cezaevine gönderiyor bu dediğimi yaz kenara Dost acı söyler yanlış anlama ben o anları söylüyorum
Hocam ama bilirsin askerlik ten çürük almak zordur bana verdiler mesela çürük gata

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
2021 de ceza almışsın , 2023 dosya açılırken senin sabıka kaydına bakılmış ve 2021 dosyan o zamanın cezası daha verilmemiştir, bu yüzden 2023 deki cezan seni sabıkası yok olarak görmüş .

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,898
1,801
113
Muro bende 1yil 8 ay aldım yargitayda dosya onlarda onayladı daha önceleri başka suçlar vardı kavga falan ama hepsi para cezası verildi ödedim.sence ne kadar yatarım hepsini mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...