- 1,969
- 957
- 113
En iyi sigara lemon haze veya auto afghan
Kırmızı Winston guzelValla ben uzun winston içiyorum gayet güzel sigara
Güzel tütünü bulmak sorunTütün güzel tütün iç markası yok daha sağlıklı
Hiç denemedim deneyeyim biMonte carlo slender dark blue en iyisi
Dene kral 75 tl fiyat performans açısından güzel delikli filtre olması dumanı rahat çekim sağlıyor ayrıca son zamanlardaki sigaraların tadlarındaki değişiklik bu sigaraya vurmadı biraz ağırdır yaz havalarında pek gitmez ama denemeni öneririmHiç denemedim deneyeyim bi
Sigara şirketinin elemanı gibi pazarladin kral adamsın bizim alık bakkalda yokmuş zormu bulunuyor bu sigaraDene kral 75 tl fiyat performans açısından güzel delikli filtre olması dumanı rahat çekim sağlıyor ayrıca son zamanlardaki sigaraların tadlarındaki değişiklik bu sigaraya vurmadı biraz ağırdır yaz havalarında pek gitmez ama denemeni öneririm
Aynen kısasıfa güzel uzunuda güzel ben seviyorum hiç değiştirmemKırmızı Winston guzel
PuhehdkakdmalmsSigara şirketinin elemanı gibi pazarladin kral adamsın bizim alık bakkalda yokmuş zormu bulunuyor bu sigara
Genel de çok satılmaz a101 lerde falan oluyorSigara şirketinin elemanı gibi pazarladin kral adamsın bizim alık bakkalda yokmuş zormu bulunuyor bu sigara
Her gün başka içiyorum ama Winston parliament Camel en sert olanı onlar ilk 3e girerAynen kısasıfa güzel uzunuda güzel ben seviyorum hiç değiştirmem
Monte carlo iç babaaaHer gün başka içiyorum ama Winston parliament Camel en sert olanı onlar ilk 3e girer
Onu sevmedim vallaMonte carlo iç babaaa
Touch blue iyidir oylamalara bakarsan anlarsın touch blue içmeye devamOnu sevmedim valla
Camel yellow da iyi bizim orda merkette winston olmazsa camel yellow uzun alırım arada ama winstondan daha ağırHer gün başka içiyorum ama Winston parliament Camel en sert olanı onlar ilk 3e girer