- 23,175
- 21,597
- 113
Bir gün tutun içmiştim gidip cemaat namazına katildim cemaat beni linç edecekti az kalsin tutun vücudumda ole kotu koku bırakmıştı puahbaEn güzeli Adıyaman orjinal tütünü bulabiliyorsan ondan başka icmessin zaten
Bir gün tutun içmiştim gidip cemaat namazına katildim cemaat beni linç edecekti az kalsin tutun vücudumda ole kotu koku bırakmıştı puahbaEn güzeli Adıyaman orjinal tütünü bulabiliyorsan ondan başka icmessin zaten
Dandigini icmissin orjinal Adıyaman tütünü olr heryerde bulamassin iyi kurutulmuş olacak bideBir gün tutun içmiştim gidip cemaat namazına katildim cemaat beni linç edecekti az kalsin tutun vücudumda ole kotu koku bırakmıştı puahba
Hahaha Zehirin iyisimi olurmuşBu iki sigara çok güzel hangisi sağlıklı sizce?
Koku yapıyor ama o banada oldu koku sıkıntısi var biraz ama dediğin gibimi onu bilemedim şu anBir gün tutun içmiştim gidip cemaat namazına katildim cemaat beni linç edecekti az kalsin tutun vücudumda ole kotu koku bırakmıştı puahba
Valla aldığım tutunler tekel sigarasından daha pahalıydi ona rağmen berbattıDandigini icmissin orjinal Adıyaman tütünü olr heryerde bulamassin iyi kurutulmuş olacak bide
Nerden aldınValla aldığım tutunler tekel sigarasından daha pahalıydi ona rağmen berbattı
İstanbul'da misin istanbuldanmi aldinValla aldığım tutunler tekel sigarasından daha pahalıydi ona rağmen berbattı
Yok bi arkadaşım ben askerken izne cikmisti o getirmisti bana valla adam galiba Erzurumluydu çok güzel tutundur felan dedi yedi bizi puahaİstanbul'da misin istanbuldanmi aldin
Orjinal adiyamanlilar zor buluyo valla burdaYok bi arkadaşım ben askerken izne cikmisti o getirmisti bana valla adam galiba Erzurumluydu çok güzel tutundur felan dedi yedi bizi puaha
Valla parliament içiyorum da onuda bozmuşlar eski tadı yokOrjinal adiyamanlilar zor buluyo valla burda
1 haftada 2M parayı hiç et sonra can sıkıntısından konu açBu iki sigara çok güzel hangisi sağlıklı sizce?
Parliament kadar rezil bi sigara yok ya kömür gibi geçen benim sigara yok diye yine aldım yarı paketi attım vallaValla parliament içiyorum da onuda bozmuşlar eski tadı yok