- 14,965
- 11,311
- 113
Aga iki tane üst üste takınca kusası geliyo insanın berbat bir hâl almışYaw geçen parliament night blue aldım arkadaş bildiğin saman gibi olmuş. İçemedim öyle bıraktım
Aga iki tane üst üste takınca kusası geliyo insanın berbat bir hâl almışYaw geçen parliament night blue aldım arkadaş bildiğin saman gibi olmuş. İçemedim öyle bıraktım
Aynen kral inan çoğu beğenmez monte Carlo dark blue yaktım sigara içtiğimi farkettim. Parliamente o para asla verilmezAga iki tane üst üste takınca kusası geliyo insanın berbat bir hâl almış
Güzelmi knk bide onu deneyeyimWinston dark Blu içiyorum yorumlara baktım koşa koşa gittim kent drange Blu almaya iyiki almışım
Valla Winston boşuna içiyor muşum nefesim düzeldi 🤣Güzelmi knk bide onu deneyeyim
Kardeşim kitapta yazıyor kitaptaGüzelmi knk bide onu deneyeyim
Ne çok puf olacak ne de presli olacak böyle orjin doğal bi sigara olması lazımBu iki sigara çok güzel hangisi sağlıklı sizce?
Bende dark blu iciyorumWinston dark Blu içiyorum yorumlara baktım koşa koşa gittim kent drange Blu almaya iyiki almışım
Dost geç olmadan git bu kent drange Blu al dene tavsiye ederimBende dark blu iciyorum
Dolusu daha iyiBu iki sigara çok güzel hangisi sağlıklı sizce?
Denerim kankaDost geç olmadan git bu kent drange Blu al dene tavsiye ederim
Sen birde klasik kamyoncu kırmızı marlbora dene reis. En ağır odur.Winston dark blue daha ağır şuan parliamentten
Eskiden 2.parliamenti yakamazdın şimdi slot oynarken 3 dal peşpeşe yaktığım oluyor ama dark blue öyle değil 2 den sonra akciğerlere fofenk yapıyor