- 14,965
- 11,311
- 113
La muhabbet et geç işte ne istiyon xnzmlvksBu nasil konu kanka yakıştıramadım sana iyice uçtun
La muhabbet et geç işte ne istiyon xnzmlvksBu nasil konu kanka yakıştıramadım sana iyice uçtun
Bizde bu dert varken sigaradan ölmeyiz be dayısigara zehir içmeyin, azaltarak bırakmak en iyi yol
Doğru yerdesin gardaşım hali hazırda parlement grubu üretim fabrikasında üretim bölümünde çalışıyorumBu iki sigara çok güzel hangisi sağlıklı sizce?
Ciddimisin aga naasıl yapıyorlar kötü şeyler varmı mide bulandırıcı falan filanDoğru yerdesin gardaşım hali hazırda parlement grubu üretim fabrikasında üretim bölümünde çalışıyorum
Hap var cigara var ex varLa muhabbet et geç işte ne istiyon xnzmlvks
yok ölmek değil akciğere zararının yanında ayrı olarak yani içiyon mesela ağzın leş kokuyor dişler sapsarı oluyor ağızda bok tadı kalıyor vs vsBizde bu dert varken sigaradan ölmeyiz be dayı
valla ben şey duymuştum açık filtreli sigaralar daha kötüymüş sanırımı kömür daha çok heralde bende normal sarı filtreli içiyorum tekel içersem yoksa tütüne devamBu iki sigara çok güzel hangisi sağlıklı sizce?
Konuda saçmalık yok bence kimse anlamamış sanırsam ben en az zarar veren sigara demek istemiştim yani sağlıklı dememe bakmayınDayı yanlış anlamada konunun saçmalığı üst seviyede beya hiçbir sigara iyi değildir hepsi zararlıdır les gibi kokarsin dişler gider daha bı sürü şey vs
Peki dediğin gibi olsun dost bende merak ettiğim soruyu sorayım alkolmu daha zararlı sigaramıKonuda saçmalık yok bence kimse anlamamış sanırsam ben en az zarar veren sigara demek istemiştim yani sağlıklı dememe bakmayın