Bırakacak kadar iraden olsa burda bu sorulara girmez çoktan yolunu çizmiştin kardeşim inşallah bırakırsın diyelimBozdurma yok kanka bozdurmuycam zirvede bıraktım kumarida
Bırakacak kadar iraden olsa burda bu sorulara girmez çoktan yolunu çizmiştin kardeşim inşallah bırakırsın diyelimBozdurma yok kanka bozdurmuycam zirvede bıraktım kumarida
Tavsiye istedim sadece kardeşimBırakacak kadar iraden olsa burda bu sorulara girmez çoktan yolunu çizmiştin kardeşim inşallah bırakırsın diyelim
80 ki çektim sadece kanka bu kadar turizmciyim ben keyfine dalgama bakiyorum 80 çektim diye yatırım yapmiyorumKral yanlış anlama da 80k ile ne zirvede bırakması elimdeki telefon bile daha pahalı bu ülkede güzel bir telefon parası bile değil yani emin ol bu dediğin çok zor yüksek bir miktar olsa belki oluru var derdik ama o parayı kumara vereceksin kesin kazanır mısın kaybeder misin bilemem
Bu nasıl soru la anladık sağlam para indirdin de hangi altını alayım ne yaBeyler altın Alacam ama hangisini alayım farkeder mi pek anlamam hangisi daha iyi
24 ayar al . At kenara sağlık, gayrimenkul harici dokunma. Uzun vadede iyidir altınTavsiye istedim sadece kardeşim
Ya ne bırakması bir haftaya gider bozar altınıBırakacak kadar iraden olsa burda bu sorulara girmez çoktan yolunu çizmiştin kardeşim inşallah bırakırsın diyelim
15 senedir kumar oynuyorum denedim tabi daha geçen hafta 10 gram yaptırdım 2 kadeh viski içtim gözümü kuyumcuda açtım 😁Kanka sende herşeyi denemissin
Kanka nurdan aldım az bişey birde ben kendimde var turizmden topladigim şimdi hangi altın kar zarar ettirir inan bilmiyorum daha önce yapmadığım için soruyorumBu nasıl soru la anladık sağlam para indirdin de hangi altını alayım ne ya
Tamam kanka size soru soranda kabahat vallahiYa ne bırakması bir haftaya gider bozar altını
Harikasın vallaa 😁😁😁😁15 senedir kumar oynuyorum denedim tabi daha geçen hafta 10 gram yaptırdım 2 kadeh viski içtim gözümü kuyumcuda açtım 😁
Usta ne anlaması gözünü seveyim 80 yaşındaki teyzeler bile altın alıyor bu öyle anlayıp anlamamak ile ilgili bir mesele değil borsa değil buKanka nurdan aldım az bişey birde ben kendimde var turizmden topladigim şimdi hangi altın kar zarar ettirir inan bilmiyorum daha önce yapmadığım için soruyorum
Kanka ben hiç altın almadım hep Euro almisimdir oda hic kar zarar ettirmez paranın deger kaybetmemesini önler o kadarUsta ne anlaması gözünü seveyim 80 yaşındaki teyzeler bile altın alıyor bu öyle anlayıp anlamamak ile ilgili bir mesele değil borsa değil bu
Tavsiye verecek adamların yarısı sabah ya moral bozuk diye ya para yok diye kahvaltı bile yapmamıştır işte burdan sağlıklı tavsiye almak çok zor sadece yatırım bonusu tavsiyesi çıkar buralardanTavsiye istedim sadece kardeşim
Teşekkür ederim kardeşim sen haklısın özür dilerimTavsiye Almaya değil de tartışmaya gelmiş gibi arkadaş
Bayansan bilezik al takarsın erkeksende tam yarım çeyrek paran neye yetiyorsaBeyler altın Alacam ama hangisini alayım farkeder mi pek anlamam hangisi daha iyi
Bak sana tavsiye verdiğim yoruma değil de bu yorumuma cevap veriyorsun. Her türlü insan var dostum . Tavsiyeleri oku geç . Çıkamazsın işin içindenTeşekkür ederim kardeşim sen haklısın özür dilerim