Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hangi Altın Daha Mantıklı

vyper4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,291
836
113
Kral yanlış anlama da 80k ile ne zirvede bırakması elimdeki telefon bile daha pahalı bu ülkede güzel bir telefon parası bile değil yani emin ol bu dediğin çok zor yüksek bir miktar olsa belki oluru var derdik ama o parayı kumara vereceksin kesin kazanır mısın kaybeder misin bilemem
80 ki çektim sadece kanka bu kadar turizmciyim ben keyfine dalgama bakiyorum 80 çektim diye yatırım yapmiyorum

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,306
26,150
113
Kanka nurdan aldım az bişey birde ben kendimde var turizmden topladigim şimdi hangi altın kar zarar ettirir inan bilmiyorum daha önce yapmadığım için soruyorum
Usta ne anlaması gözünü seveyim 80 yaşındaki teyzeler bile altın alıyor bu öyle anlayıp anlamamak ile ilgili bir mesele değil borsa değil bu

Passion90

𐱅𐰇𐰼𐰜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,946
13,176
113
Tavsiye Almaya değil de tartışmaya gelmiş gibi arkadaş

vyper4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,291
836
113
Usta ne anlaması gözünü seveyim 80 yaşındaki teyzeler bile altın alıyor bu öyle anlayıp anlamamak ile ilgili bir mesele değil borsa değil bu
Kanka ben hiç altın almadım hep Euro almisimdir oda hic kar zarar ettirmez paranın deger kaybetmemesini önler o kadar

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,999
8,898
113
tarih boyunca değişmeyen tek para birimi altın ve gümüştür.gümüş balonuna kendini kaptırma derim altınıda fiziki alıp saklamak en mantıklı olanı harici olarak altını hemen gidip kuyumcuda bozabilirsin bence yapman gereken shitcoinlerden almak bir kaç tane de hisse almak ve unutmak hiç bakmamak bildiğin 2-3 sene hiç yokmuş gibi davranmak biri vardı emekli maaşından 400 liraya coin almıştı ya öyle laf olsun diye aradan 3-4 yıl geçmiş daha girmeyi bile bilmiyordu bir baktı ki 17k olmuş 😅