Site çalışanıArkadaşlar ben maillerim de yeni görüp aldım site sağlam mı bilmiyorum. Ben de şimdi deniyorum.
Şimdiden ''site elamanı, üyelik tarihinden belli, böyle bonusları paylaşmayı utanmıyor musun?'' diyecek olan arkadaşlarımın gözlerinden öpüyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 727601
Böyle bonusları paylaşmaya utanmıyorsunArkadaşlar ben maillerim de yeni görüp aldım site sağlam mı bilmiyorum. Ben de şimdi deniyorum.
Şimdiden ''site elamanı, üyelik tarihinden belli, böyle bonusları paylaşmayı utanmıyor musun?'' diyecek olan arkadaşlarımın gözlerinden öpüyorum...
Seni keserim''ELAMAN''
Ödemiyor hesap kapattı direk beyler haberiniz olsunBakalım odiyecek mi şansa 3 bin oldu 300 çekim verdim
+1 😂''ELAMAN''
100 spinden 13 lira ödedi, ve oyun sürekli çarpan atıp boş geçiyor muhtemelen ayarlı gibi duruyor
Boşuna üye olmayın ben çekim vermiştim hesabımı silmislerdi boşa kürek saklanmaz bu sitedeArkadaşlar ben maillerim de yeni görüp aldım site sağlam mı bilmiyorum. Ben de şimdi deniyorum.
Dostum yanlış yerde paylaşım yapmışsınTeşekkürler tambet @tambetsosyal. @tambetguncelEkli dosyayı görüntüle 729063
Site Elemanımısın kardeşimArkadaşlar ben maillerim de yeni görüp aldım site sağlam mı bilmiyorum. Ben de şimdi deniyorum.