şartlar promosyon kısminda yaziyor bence güzel site
Yatirimli diyede yazda millet öyle baksin basliğa
Yatırımlı değil 3000 yap 300 çek 6000 yap 600 çek 200fs yatırımsız 2500 tl olan yatırımlıYatirimli diyede yazda millet öyle baksin basliğa
Dostum 2.500 yatırıp eklenen 2500 ile 10 oranlık kupon yapıp kaybettiğinde geri 2500 çek bir zararı yok site güvenilir mi bilmiyorum ama mantıklı bence%100 veriyor ama min max 10 katı hocam bence güzel değil hemen hemen her site veriyor bunu zaten
ben tam anlamadım ana para çevriminden istemiyormu çünkü min max 10x çekim diyor ?Dostum 2.500 yatırıp eklenen 2500 ile 10 oranlık kupon yapıp kaybettiğinde geri 2500 çek bir zararı yok site güvenilir mi bilmiyorum ama mantıklı bence
Dostum verilen hediye 2.500 ile toplam bakiyemin 10 katına ulaşırsan çekim yapıyorsun ulaşamazda eğer hediyeyi kaybedersen kendi yatırmış olduğun parayı zararın olmadan çekebiliyorsunben tam anlamadım ana para çevriminden istemiyormu çünkü min max 10x çekim diyor ?
bu iyiymiş ama güvenilirmi öğrenmek lazım denenir.Dostum verilen hediye 2.500 ile toplam bakiyemin 10 katına ulaşırsan çekim yapıyorsun ulaşamazda eğer hediyeyi kaybedersen kendi yatırmış olduğun parayı zararın olmadan çekebiliyorsun
bu site öder rahat olAga çekim verdim gelirse yazarım
5 çevrimin en az 2sinde 50 ve 20 x attı hepsi boşa gitti.