Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Hamzaxaslan / Tek Maç

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
2.75

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Evet kanka sende yoksun, demekki negatif pozitif olsa olurdun sende
Ben ömrümde sinyallemedim, bir aynaya bak ''ben ne diyorum?'' de. betpark konusunu hortlattın, ona yorum yaptım diye incinmişsin işin gücün yok benim yorum yaptığım her konuda varsın. Yoksaydım, kendi kendine konuş dur. İyi geceler.

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,446
3,523
113
Ben ömrümde sinyallemedim, bir aynaya bak ''ben ne diyorum?'' de. betpark konusunu hortlattın, ona yorum yaptım diye incinmişsin işin gücün yok benim yorum yaptığım her konuda varsın. Yoksaydım, kendi kendine konuş dur. İyi geceler.
Sinyallemedim ne demek bikere 😂 bu nasıl bir jargon hayır konuyla da alakası yok ne tataftan baksan ofsayt. Senin yorum yaptığın konuları takip ediyorum evet çünkü sen benim için çok değerlisin.D ahahahahahah burda bu mesajı yazmamın sebebi de insanları böyle aşağılayıcı konuştun yok biseyler olsa ana baba günü olurdu cart curt inan bana o yorumum sana müstehakdı aynaya bak önce olmayan insanları aşağılamadan. İyi geceler