- 9,230
- 5,853
- 113
ben ben forum takip konusunda cok vasatim beGöremediklerimi de görcem dost sıkıntı yok şuan böyle oldu
ben ben forum takip konusunda cok vasatim beGöremediklerimi de görcem dost sıkıntı yok şuan böyle oldu
Herkese yetemem dm ile alakası yok bu dost alındı ona atsam diğeri başlayacak yani neyse başarılar sanavalla söylenenler oldu adama ama bakıyorum herkes roll açtı bu forumu mutlu edemezsin ya
valla takma adam 100k çekiyor diyor borcum var 98k 2k roll açayım 😂Ne yapmam lazım diğerleri gibi çok borcum var ödemem var diyip yalanlar sıkıp 150 k paylaşım yapıp atmamazlık yapmadım 30 k çektim zaten kartı kapattım attım yettiğince olursa yine paslarız
Adam elinden geleni yapmış beyler yüklenmeyin adama bugün olmaz yarın olur daim olsun biladerNe yapmam lazım diğerleri gibi çok borcum var ödemem var diyip yalanlar sıkıp 150 k paylaşım yapıp atmamazlık yapmadım 30 k çektim zaten kartı kapattım attım yettiğince olursa yine paslarız
Reis ne kadar kazandın dağıtım olduHerkese yetemem dm ile alakası yok bu dost alındı ona atsam diğeri başlayacak yani neyse başarılar sana
2 kişi 500 ile başladın muhtemelen total 6 kişi 2500 ü buldun kesene bereket buna laf yok.Ne yapmam lazım diğerleri gibi çok borcum var ödemem var diyip yalanlar sıkıp 150 k paylaşım yapıp atmamazlık yapmadım 30 k çektim zaten kartı kapattım attım yettiğince olursa yine paslarız
Bol şanslar dosten sevdiğim ligle başlıyalım
Bol şansen sevdiğim ligle başlıyalım
Aynen dost ağlıyorum her seferinde.Reis yanlış anlama da sen çok alıngansın