- 23,593
- 22,003
- 113
Bekle puahhaHadi hamzacım kuruduk burda
Bekle puahhaHadi hamzacım kuruduk burda
Ağaç olduk erhanimBekle puahha
Bol şanslar reisreisim mesaim şimdi bitti yarım saate başlarım
Forum eski forum degil kanka maalesef forumun demir baslari piyasada yok suan onların tekrar foruma dönmeleri lazım ki forum eski seviyesine gelsinAğaç olduk erhanim
Aynen piyasa şuan saçma bizimde paramiz yok eskisi gibi yapacak bir şey yokForum eski forum degil kanka maalesef forumun demir baslari piyasada yok suan onların tekrar foruma dönmeleri lazım ki forum eski seviyesine gelsin
Benim baya oluyorda sifirlamadan gözüme uyku girmiyor artik puahha ben bi kendimi düzene koysam hiç bi zaman parasız kalmam da eşeğim iste puhaaAynen piyasa şuan saçma bizimde paramiz yok eskisi gibi yapacak bir şey yok
Bende aynı slota.giriyorum hemen salak gibiBenim baya oluyorda sifirlamadan gözüme uyku girmiyor artik puahha ben bi kendimi düzene koysam hiç bi zaman parasız kalmam da eşeğim iste puhaa
Dun gece 40k kaybettim 3k attim 40 oldu 100k hedef koydum hedef bana girdi 40k cop ettim gelip simdi 200 lira için rol kovalıyorum eşek bana az gelir kankaBende aynı slota.giriyorum hemen salak gibi
40 k varken aklın nerde gelsene buraya akıl verelim olumDun gece 40k kaybettim 3k attim 40 oldu 100k hedef koydum hedef bana girdi 40k cop ettim gelip simdi 200 lira için rol kovalıyorum eşek bana az gelir kanka
Sweet oynadım 20 turda bir oyuna giriyordu en az 7 defa oyuna girdim de hiç vermedi ya bende aldandım surekli oyuna giriyor diye yine girer yuksek farm yapınca tıkandı oyuna girmedi kaybettim kanka40 k varken aklın nerde gelsene buraya akıl verelim olum
Bol şans dostreisim mesaim şimdi bitti yarım saate başlarım
Sağlık olsun kankaSweet oynadım 20 turda bir oyuna giriyordu en az 7 defa oyuna girdim de hiç vermedi ya bende aldandım surekli oyuna giriyor diye yine girer yuksek farm yapınca tıkandı oyuna girmedi kaybettim kanka
Boş geldinizgeldim geldim
yok yok iyi geldim hissettim yine yapıcaz bişiler kasa 1000Boş geldiniz
Kanka düzeltmiş hoş geldin yazmıştım ben hahahahahyok yok iyi geldim hissettim yine yapıcaz bişiler kasa 1000
Bol şansyok yok iyi geldim hissettim yine yapıcaz bişiler kasa 1000
Evet 2 ceyrek dagitmis puahha bol sansmaç bak maça adamlar para dağıtıyor söylemiyonuz