- 17,490
- 8,270
- 113
valla öyleDost adam geçen nerdeyse ilk çeyrekte td yapıyordu tam bi istatistik canavarı
valla öyleDost adam geçen nerdeyse ilk çeyrekte td yapıyordu tam bi istatistik canavarı
Yeterki kazan ya,,reis diğer kuponu bekliyorum mecbur çekemiyorum parayı
sabonis sıkıntı dost bu oyunla son per oynamz gibi farka bakUmarım diğer kuponda iyi gider lebron iyi başladı
Bu per önemlisabonis sıkıntı dost bu oyunla son per oynamz gibi farka bak
Gözün kapalı shia oynamak gerekiyor aslında 1 per çok iyi başlıyor hee maç aynı 1.per 12 13 den aşağı atmıyor boyalı alanda kaçırdığını görmek zorShia bu aralar messi gibi takılıyor 36.5 sayı vardı gözümü korkuttu oynamadım 24 ilk yarı atmış
valla öyle de nba da 36.5 barem çok fazla ya bi bu yapabilir o ortalamayı gannis bile zorGözün kapalı shia oynamak gerekiyor aslında 1 per çok iyi başlıyor hee maç aynı 1.per 12 13 den aşağı atmıyor boyalı alanda kaçırdığını görmek zor
İyi analiz ediyorsunuz vallam.valla öyle de nba da 36.5 barem çok fazla ya bi bu yapabilir o ortalamayı gannis bile zor
reis para kazanacaksak mecbur edicez hostonlu harden yada portlandlı Lillard olsa gözüm kapalı 40.5 sayıya bile basarım 😂İyi analiz ediyorsunuz vallam.
✅ 👏 👏şimdi won