- 3,880
- 5,078
- 113
İlk çeyrek bitmiş kaç sayısı kalmış adamın bakayım dedim adam 0 sayı atmış abdhjsks geçmiş olsun
Xdİlk çeyrek bitmiş kaç sayısı kalmış adamın bakayım dedim adam 0 sayı atmış abdhjsks geçmiş olsun
Bol sans bro.kac maçtır iyi atıyor geçen maç 30 atmıştı yanlışım yoksa umarım gelirBuna banko demeyen ne bilim elbise giydirme oyunu falan oynasın Ekli dosyayı görüntüle 715584
Amk çocuğu iyi ki oynadık bizi buldu atmayacak😁Bol sans bro.kac maçtır iyi atıyor geçen maç 30 atmıştı yanlışım yoksa umarım gelir
İlk yarı 6 sayı da kaldı be bro 🥺Buna banko demeyen ne bilim elbise giydirme oyunu falan oynasın Ekli dosyayı görüntüle 715584
Sendemi oynadın hammina.her maç en fazla süre alan bu yada simons oluyor ama ilk perde sadece 4 dk oynamış Koç'un amaç ne anlamadım ilk per 2 sayı 2.per 4 sayı atmış kenara almış yineAmk çocuğu iyi ki oynadık bizi buldu atmayacak😁
3.per full oynar o zaman ne yaparsa yapicak ama bu adama bu akdar az süre vermesi çok ilginç önde olmasalar iyiydi öncede geçtilerİlk yarı 6 sayı da kaldı be bro 🥺
Ne anlarım basketten terim le ferdi oyna dediler oynadık🤣Sendemi oynadın hammina.her maç en fazla süre alan bu yada simons oluyor ama ilk perde sadece 4 dk oynamış Koç'un amaç ne anlamadım ilk per 2 sayı 2.per 4 sayı atmış kenara almış yine
Bilgidigin bahse oyna dost dur bakalım belki coşar üç beş üçlük atarAmk çocuğu iyi ki oynadık bizi buldu atmayacak😁
onlar da senin anladığın kadar anlıyorNe anlarım basketten terim le ferdi oyna dediler oynadık🤣
Eve öne geçmeleri baya kötü oldu Portland sezonun başkentini oynuyor şuan 🤣3.per full oynar o zaman ne yaparsa yapicak ama bu adama bu akdar az süre vermesi çok ilginç önde olmasalar iyiydi öncede geçtiler
İki adaminda kazandigi savaş yok dost kelin ilacı olsa başına sürerNe anlarım basketten terim le ferdi oyna dediler oynadık🤣
Günaydın reis3.per full oynar o zaman ne yaparsa yapicak ama bu adama bu akdar az süre vermesi çok ilginç önde olmasalar iyiydi öncede geçtiler
Film izliyordum ondan geç gördüm@Novasky daha yeni mi görüyon mesajı haahabab
İyi forumlar biz uykuya herkes dağıldı dağıldıFilm izliyordum ondan geç gördüm
oynamadı ki atsın geçen maç ilk yarı 18 dakika oynamış adam bu maç 11 dakika gelde çıldırmaİlk yarı 6 sayı da kaldı be bro 🥺