- 17,490
- 8,270
- 113
freebet olur mu100₺ ye sağlarlar
freebet olur mu100₺ ye sağlarlar
Fsfreebet olur mu
Dayım konuya bi açıklık getirir misin @NovaskyŞahsen ben suclamadim. Ama efkaya attım acmadi
Konunun benle nasıl alakası vardıŞahsen ben suclamadim. Ama efkaya attım acmadi
Uzatmayacagim nova bilir. Bana laf atıldı soyledimBen @Novasky dayıma attım o açtı
Ozaman konuya gidip düzelt dost 2 kişiye attım diye millet attın roll açmadık sanmasınUzatmayacagim nova bilir. Bana laf atıldı soyledim
Ben de uzatmıyorum laf atıldı söyledim.Uzatmayacagim nova bilir. Bana laf atıldı soyledim
Neyse uzatma.Ozaman konuya gidip düzelt dost 2 kişiye attım diye millet attın roll açmadık sanmasın
Attım dmdenUzatmayacagim nova bilir. Bana laf atıldı soyledim
İnsanları zan altında bırakarak uzatma demek 10/10 auroNeyse uzatma.
Allah razı olsun Fatih abiAttım dmden
Kimi zan altında birak misimİnsanları zan altında bırakarak uzatma demek 10/10 auro
Yav bosverin sabah uyanınca aklınıza bile gelmeyecek meseleler için tartışmaya değmez bence dostlarKimi zan altında birak misim
Haklısın Fatih abiYav bosverin sabah uyanınca aklınıza bile gelmeyecek meseleler için tartışmaya değmez bence dostlar
Bol şans dost hayırlı sabahlarYav bosverin sabah uyanınca aklınıza bile gelmeyecek meseleler için tartışmaya değmez bence dostlar
Aslan kardeşim devamYav bosverin sabah uyanınca aklınıza bile gelmeyecek meseleler için tartışmaya değmez bence dostlar
Enteresan işler terimYav bosverin sabah uyanınca aklınıza bile gelmeyecek meseleler için tartışmaya değmez bence dostlar
Sonunda uyuduAslan kardeşim devam
üst komşun napıyorr